ΑΕΚ

Ξανά χωρίς Βράνιες και Τσόσιτς η ΑΕΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ούτε για το αυριανό (16/12, 19.30) ματς με τον Απόλλωνα μπορεί να υπολογίζει ο Χιμένεθ στους Βράνιες και Τσόσιτς.

Ήδη από την προπόνηση της Τετάρτης (13/12) είχε φανεί πως οι μόλις τέσσερις μέρες που μεσολαβούν ανάμεσα στο ματς της ΑΕΚ με την Κέρκυρα και το αυριανό (16/12, 19.30) με τον Απόλλωνα, δεν θα ήταν αρκετές προκειμένου ο Ούρος Τσόσιτς και ο Όγκνιεν Βράνιες, να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Και πλέον είναι δεδομένο πως ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σέρβο και στον Βόσνιο στόπερ, ούτε για το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Αμφότεροι δεν κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμούς ούτε την Πέμπτη (14/12) και έκαναν μόνο θεραπεία.

Ως εκ τούτου μόνο η σημερινή (15/12) τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με τον Απόλλωνα, δεν θα ήταν έτσι κι αλλιώς αρκετή, για να μπορέσουν οι δυο παίκτες να τεθούν στην διάθεση του Χιμένεθ. Άλλωστε το πιθανότερο είναι πως ούτε και σήμερα θα μπουν στον κανονικό ρυθμό προπόνησης.

Το ζητούμενο πλέον είναι, αν κάποιος εκ των δυο, θα μπορέσει να προλάβει το ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την προσεχή Τετάρτη (20/12).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ