ΑΕΚ

Ξανά χωρίς Βάργκας και Μπαρόχα η προπόνηση της ΑΕΚ

Ξανά χωρίς Βάργκας και Μπαρόχα η προπόνηση της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Οι δυο άσοι της ΑΕΚ από τη Βενεζουέλα, Βάργκας και Μπαρόχα, ξεκίνησαν το υπερατλαντικό τους ταξίδι την Τετάρτη αλλά δεν κατάφεραν να βρεθούν στα Σπάτα την Πέμπτη.

Όταν ο Τραϊανός Δέλλας προγραμμάτιζε την προπόνηση της Πέμπτης (10/9) σε ώρα έναρξης (16.00) ίδια με την σέντρα του αγώνα με τον ΠΑΣ την Κυριακή (13/9), ήξερε πως υπήρχε ενδεχόμενο να μην προλάβουν να δώσουν το παρών ο Ρόναλντ Βάργκας και ο Αλάιν Μπαρόχα. Όπερ και εγένετο. Οι δυο Βενεζουελάνοι ξεκίνησαν το υπερατλαντικό ταξίδι την Τετάρτη (9/9) και με τις αλλαγές πτήσεων καθυστέρησαν να φτάσουν στην Αθήνα.

Και έτσι δεν κατάφεραν να βρεθούν στα Σπάτα εγκαίρως για την προπόνηση. Κάτι που μειώνει κατά πολύ τις πιθανότητες να πάρει, ειδικά ο Βάργκας, θέση στην ενδεκάδα του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ. Άλλωστε οι δυο ποδοσφαιριστές θα προλάβουν να κάνουν μόλις δυο προπονήσεις μέχρι και το ματς. Ενώ ενδέχεται ακόμα και αύριο (11/9), ο Βάργκας να χρειαστεί να ακολουθήσει ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης.

Μέσα ο Τζανετόπουλος

Πάντως η σημερινή προπόνηση είχε και ένα καλό μαντάτο για τον Δέλλα. Το αιμάτωμα στο πόδι του Άνταμ Τζανετόπουλου από κλωτσιά στο ματς της εθνικής ελπίδων, υποχώρησε. Και έτσι ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είναι κανονικά στη διάθεση του Δέλλα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ