ΑΕΚ

Ξανά στο γήπεδο για Λούκα

Ξανά στο γήπεδο για Λούκα
Λούκα

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς εξετάζει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στη Βραζιλία, ωστόσο ο Λούκα αποτελεί βασική προτεραιότητα του και γι’ αυτόν τον λόγο σε κάθε ευκαιρία τον παρακολουθεί.

Δέκα ημέρες στη Βραζιλία και αρκετά ονόματα στη λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αρκούν για να γεμίσουν το καθημερινό πρόγραμμα του. Όμως στην κορυφή των επιλογών βρίσκεται ο Λούκα και γι’ αυτόν τον λόγο παίρνει περισσότερο χρόνο από τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ.

Ο Μίλο σαφώς και τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις παικτών, ωστόσο έχει δώσει λίγο παραπάνω προσοχή στον Λούκα, τον οποίο παρακολούθησε στο ματς της Κρισιούμα κόντρα στην Φιγκεϊρένσε και δεν αποκλείεται να τον ξαναδεί στον αγώνα απέναντι στην Τζόινβιλ.

Ο Μιλοβάνοβιτς θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες... παραστάσεις από τον Λούκα, έτσι ώστε να μπορέσει να μεταφέρει μια ολοκληρωμένη άποψη στους Μελισσανίδης, Μπάγεβιτς και Δέλλα, με την επιστροφή του στην Αθήνα, όταν και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Φόβος για τις συνθήκες στον Ταύρο

Εξάλλου, ένα από τα γήπεδα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είναι αυτό του Ταύρου, εκεί όπου στον αγώνα με τον Φωστήρα γλίτωσαν ως εκ θαύματος τυχόν τραυματισμούς.

Ο αγωνιστικός χώρος δεν ενδείκνυται σε καμία περίπτωση για ποδοσφαιρικό αγώνα και εκείνη την ημέρα οι "κιτρινόμαυροι" στάθηκαν τυχεροί και δεν αντιμετώπισαν προβλήματα.

Η ΑΕΚ δυστυχώς καλείται να αγωνιστεί ξανά στο συγκεκριμένο γήπεδο, παρά τις προσπάθειες για αλλαγή έδρας, με πρώτη επιλογή τη Ριζούπολη και στην Ένωση φοβούνται για τα χειρότερα, καθώς σύμφωνα και με τις προβλέψεις ο καιρός μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι βροχερός και έτσι ο αγωνιστικός χώρος θα... απογίνει.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ