ΑΕΚ

Ξανά όλα στο τραπέζι

Ξανά όλα στο τραπέζι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φτάνει την Παρασκευή στην Πολωνία και ξαναμπαίνουν σε κουβέντα με τον Κετσπάγια και τον Μιλοβάνοβιτς όλες οι μεταγραφικές περιπτώσεις που κοιτάζει η ΑΕΚ.

Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, αντί να ξεκαθαρίζουν οι μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ, γίνονται όλο και πιο θολές και μπερδεμένες. Μετά την στραβή και ανάποδη εξέλιξη με τον Τσαβαρία και το μπλέξιμο στην υπόθεση του φορ, ήρθε και το στράβωμα με τον Κάτσαρ, για να δέσει το… γλυκό.

Και πλέον στην ΑΕΚ είναι υποχρεωμένοι να τα ξαναπιάσουν όλα, σχεδόν από την αρχή. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να φτάσει σήμερα (8/7) στο Κίελτσε, έστω και χωρίς μεταγραφή μαζί του και ο Τιμούρ Κετσπάγια τον περιμένει με ανυπομονησία.

Εκτελεστικός διευθυντής και προπονητής, με την παρουσία και του Μιλοβάνοβιτς, θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και θα προσπαθήσουν να ξαναβάλουν σε μια σειρά τις υποθέσεις που έχουν εκτροχιαστεί. Και θα εξετάσουν μια προς μια όλες τις περιπτώσεις που είχαν και έχουν στο μπλοκάκι τους, για τον φορ, τον εξτρέμ και τον χαφ.

Ειδικά στην περίπτωση του επιθετικού, στην ΑΕΚ θα ξαναψάχτούν για την υπόθεση του Ρομαν Ζοζουλια. Όταν είχε ναυαγήσει η μεταγραφή του Ουκρανού επιθετικού στον ΠΑΟΚ, η Ένωση το είχε κοιτάξει ζεστά το θέμα. Ο Ζοζούλια αρέσει. Όμως υπάρχουν δυο ζητήματα.

Το πρώτο είναι πως δεν είναι ελεύθερος, καθώς έχει συμβόλαιο με την Ντίπρο. Βεβαίως την τραγική κατάσταση της οκυρανικής ομάδας, την έχει περιγράψει στους ανθρώπους της ΑΕΚ ο Τσιγκρίνσκι. Το δεύτερο ζήτημα, είναι πως κουβαλάει μια τιμωρία στο ουκρανικό πρωτάθλημα μέχρι και τον Νοέμβρη και πρέπει να ξεκαθαρίσει αν μεταφέρεται και σ’ άλλα πρωταθλήματα. Πάντως στην ΑΕΚ έχουν «ζεσταθεί» και πάλι με τον Ζοζούλια. Χωρίς όμως να έχουν «κάψει» ούτε την περίπτωση του Τσοπ, ούτε αυτή του Καστίγιο.

Ως προς τις θέσεις του χαφ και του εξτρέμ, μετά τις εξελίξεις με τον Κάτσαρ και τον Τσαβαρια, το πράγματα έχει μπλέξει. Και στην ΑΕΚ θα το ξαναδούν από την αρχή, εκτός αν υπάρξει νέα ανατροπή με τον Σέρβο. Κατά κάποιες πηγές μάλιστα, η Ένωση μπορεί να κινηθεί για αριστεροπόδαρο στόπερ με την περιπτωση του Αλγερινου Χισέμ Μπελκαραουί να επανέρχεται στο προσκήνιο. Ακόμα και η προοπτική της επαναπροσέγγισης με την Σίτι για τον δανεισμό του Μπρούνο Ζουκουλίνι ακούστηκε. Όμως μέχρι να φτάσει ο Μπάγεβιτς στην Πολωνία και να μην μιλήσει με τον Κετσπάγια, δεν θα παρθεί καμία οριστική απόφαση.

Στα θετικά το γεγονός πως ο Μανουέλ Ντίας, θα φτάσει μέσα στις επόμενες ώρες στην Αθήνα, θα περάσει ιατρικά και ενδεχομένως ακόμα και αύριο (9/7) να ταξιδέψει για το Κίελτσε.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ