ΑΕΚ

Ξανά ο Αλμέιδα στο τραπέζι

Ξανά ο Αλμέιδα στο τραπέζι
Αλμέιδα

Ο Ούγκο Αλμέιδα έχει μπει ξανά στη λίστα των ανθρώπων της ΑΕΚ για τη θέση του επιθετικού, μετά τον Γενάρη του 2015 (VIDEO).

Για την μεταγραφή του σέντερ φορ στην ΑΕΚ δείχνουν διατεθειμένη να "ξοδέψουν" όσο χρόνο απαιτείται, προκειμένου να αποκτήσουν ένα δυνατό όνομα για την θέση του σέντερ φορ. Έχουν πέσει περιπτώσεις ήδη στο... τραπέζι και ανάμεσα σ' αυτές βρίσκεται και μια που δεν προκύπτει για πρώτη φορά.

Η ΑΕΚ κοιτάζει ξανά τον Ούγκο Αλμέιδα. Όπως και τον Γενάρη του 2015. Τότε ο Πορτογάλος φορ είχε μείνει ελεύθερος από την Τσεζένα και η ΑΕΚ προσπάθησε να τον αποκτήσει. Όμως τότε δεν είχε προχωρήσει η υπόθεση και ο Αλμέιδα κατέληξε στην ρωσική Κουμπάν. Παρότι δεν έκλεισε η μεταγραφή, οι άνθρωποι της ΑΕΚ διατήρησαν καλές σχέσης με τους εκπροσώπους του 32χρονου Πορτογάλου φορ.

Γι αυτό και τώρα που η Ένωση ψάχνει και πάλι ενίσχυση για την θέση του επιθετικού, το όνομα του Αλμέιδα έπεσε και πάλι στο τραπέζι. Άλλωστε ο Πορτογάλος φορ είναι και πάλι ελεύθερος. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ωρας των Σπορ", οι συζητήσεις με τον Αλμέιδα έχουν προχωρήσει. Αλλά ακόμα παρουσιάζουν δυσκολίες.

Ο Πορτογάλος φορ μετά την Κούμπαν είχε μετακομίσει στην Ανζί. Όμως τον περασμένο Γενάρη τον απέκτησε το Ανόβερο προκειμένου να την βοηθήσει στην προσπάθεια να σώσει την κατηγορία. Ο Αλμέιδα σε επτά συμμετοχές πέτυχε ένα γκολ, το Ανόβερο υποβιβάστηκε στη Β' κατηγορία και ο παίκτης έμεινε ελεύθερος.



TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ