ΑΕΚ

Ξανά με πολλές απουσίες η ΑΕΚ κόντρα στον Πλατανιά

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τους Πατίτο Ροντρίγκες, Ροντρίγκο Γκάλο, Μιχάλη Μπακάκη αλλά και τον Ρόναλντ Βάργκας θα παραταχθεί η ΑΕΚ στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πλατανιά (01/03, 19:30). Αναλυτικά η αποστολή της Ένωσης.

Με πολλές απουσίες και χωρίς καθαρόαιμο δεξί μπακ, πηγαίνει η ΑΕΚ στην αυριανή (01/03) ρεβάνς κυπέλλου με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει στη διάθεση του ούτε τον Ροντρίγκο Γκάλο που δεν είναι ακόμα έτοιμος, ούτε τον Μιχάλη Μπακάκη που τραυματίστηκε στο ματς με την Λάρισα.

Επίσης ανέτοιμος είναι ακόμα ο Πατίτο Ροντρίγκες, ενώ έμεινε εκτός αποστολής και ο Ρόναλντ Βάργκας. Ήταν μια μίνι έκπληξη η απουσία του Βενεζουελάνου μεσοεπιθετικού. Όμως ο Χιμένεθ έπρεπε να πάρει στην αποστολή τον πιτσιρικά τον Τσέλιο για να καλύψει τις προϋποθέσεις από την προκήρυξη του κυπέλλου. Ενώ επανήλθε στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω καρτών στο παιχνίδι με την Λάρισα.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Πλατανιά: Ανέστης, Μπάρκας, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Βράνιες, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Αλμέιδα, Αραούχο, Μπακασέτας, Πέκχαρτ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ