ΑΕΚ

Ξανά η Άντερλεχτ για Βράνιες

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα, ο τεχνικός της Άντερλεχτ, Χάιν Βανχάεζενμπρουκ παραμένει... οπαδός του Όγκνιεν Βράνιες και δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα κίνηση για την απόκτησή του.

Η αλήθεια είναι πως τον περασμένο Γενάρη και μέχρι ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης να αποφασίσει πως "ο Βράνιες δεν πάει πουθενά", ο Βόσνιος στόπερ είχε βρεθεί κοντά σε μεταγραφή στην Άντερλεχτ.

Κυρίως διότι οι Βέλγοι έδειχναν να θέλουν πολύ τον ποδοσφαιριστή. Κι αυτή η επιθυμία, φαίνεται να μην έχει σβήσει εντελώς. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι Βέλγοι, οι οποίοι βάζουν και πάλι στο τραπέζι το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ. Σύμφωνα με σημερινό (7/6) δημοσίευμα της " nieuwsblad.be", ο τεχνικός της βελγικής ομάδας, Χάιν Βανχάεζενμπρουκ "παραμένει… οπαδός του Βράνιες, τον οποίο ήθελε από τον Γενάρη".

Πάντως για την ΑΕΚ είναι δεδομένη η στόχευση να γίνει προσπάθεια για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Βόσνιου στόπερ, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Ενώ η θέση της ΠΑΕ ήταν προ εβδομάδων ότι "δεν μπαίνει κανένα πωλητήριο στον Βράνιες". Χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως αποκλείονται de facto, όλες οι προτάσεις, χωρίς να εξεταστούν. Όμως σκοπός της ΑΕΚ, δεν είναι να παραχωρήσει τον Βόσνιο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δύο σούπερ προσθήκες
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ