ΑΕΚ

Ξανά εκτός Ροντρίγκες και Γκάλο στην ΑΕΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν προπονήθηκαν κανονικά ούτε σήμερα (03/03) ο Πατίτο Ροντρίγκες κι ο Ροντρίγκο Γκάλο και δεν θα προλάβουν να είναι έτοιμοι και για το ματς με τον Πανιώνιο την Δευτέρα (06/03).

Με το απουσιολόγιο γεμάτο θα πάει η ΑΕΚ τη Δευτέρα (06/03) στη Νέα Σμύρνη για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο. Σαν να μην έφτανε το γεγονός πως προστέθηκαν τις τελευταίες τέσσερις μέρες τα ονόματα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και του Μιχάλη Μπακάκη, δεν μπορούν να "σβηστούν" ακόμα αυτά των Πατίτο Ροντρίγκες και Ροντρίγκο Γκάλο.

Τόσο ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός όσο και Βραζιλιάνος μπακ, ούτε και σήμερα (03/03) κατάφεραν να ανεβάσουν στροφές και να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Κάτι που δεν αναμένεται να γίνει ούτε και αύριο (04/03), πιθανότατα ούτε και την Κυριακή (5/3). Όπερ σημαίνει πως ο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες ούτε του Πατίτο, ούτε του Γκάλο, για το ματς με τον Πανιώνιο.

Και αν για την μεσοεπιθετική γραμμή ο Ισπανός τεχνικός έχει λύσεις, το πρόβλημα είναι ξανά στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Χιμένεθ δεν θα έχει και πάλι τον Γκάλο, αλλά ούτε και τον Μπακάκη που έχει υποστεί θλάση και θα χρειαστεί να απουσιάσει για περίπου έναν μήνα. Επομένως θα χρειαστεί να επιστρατεύσει έναν εκ των Βράνιες ή Κολοβέτσιο.

Κατά τα άλλα, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση που έκανε στο σπασμένο χέρι. Και πλέον έχει αρχίσει να μετρά συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, για την επιστροφή του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ