ΑΕΚ

Ξανά εκτός Πατίτο και Βάργκας

Ξανά εκτός Πατίτο και Βάργκας

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, άφησε πάλι εκτός αποστολής - για το ματς με τον Παναθηναϊκό - τον Πατίτο Ροντρίγκες και τον Ρόναλντ Βάργκας.

Αν στο ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναικό υπήρχαν απλώς ενδείξεις, τώρα πλέον φαίνεται να υπάρχουν αποδείξεις πως το μέλλον του Πατίτο Ροντρίγκες και του Ρόλαλντ Βάργκας στην ΑΕΚ, είναι θολό.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, δε συμπεριέλαβε τους δύο παίκτες ούτε στην αποστολή για το αυριανό (24/05) ντέρμπι με τον Παναθηναικό στη λεωφόρο.

Είναι το τρίτο ματς που Πατίτο και Βάργκας "κόβονται" και είναι πια ηλίου φαεινότερον ότι αμφότεροι δύσκολα θα συνεχίσουν στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν. Άλλωστε, όπως έχετε διαβάσει ήδη στο Sport24.gr, όλα τα δεδομένα δείχνουν τέλος στη συνεργασία της ΑΕΚ με τους δύο παίκτες.

Κατά τα άλλα, η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναθηναικό, δεν έχει διαφοροποιήσεις σε σχέση με το Κυριακάτικο (21/05) ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, η αποστολή:Βούρας, Ανέστης, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Αιντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο και Πεκχαρντ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ