ΑΕΚ

Ξαφνικά προέκυψε… Σεντερός

Ξαφνικά προέκυψε… Σεντερός
Σεντερός

Η ΑΕΚ εξετάζει και τον 31χρονο Ελβετό, Φιλίπ Σεντερός, για την θέση στο κέντρο της άμυνας. Τι γίνεται με τον Μπελκαρουί (VIDEO).

Το θέμα της μεταγραφής φορ στην ΑΕΚ όλα δείχνουν πως μετατίθεται για τον Αύγουστο ενώ για την περίπτωση του Ροντρίγκεζ οι εξελίξεις πάνε για την προσεχή εβδομάδα. Ωστόσο στην υπόθεση φορ, φαινόταν πως το τοπίο ξεκαθαρίζει και πως ο Μπελκαρουί θα ταξιδέψει άμεσα στην Αθήνα για να τελειώσει η μεταγραφή. Φευ όμως.

Στην ΑΕΚ κάνουν δεύτερες σκέψεις για τον Αλγερινό, πιθανότατα διότι ξαφνικά προέκυψε και ένα ακόμα όνομα. Αυτό του Φιλίπ Σεντερός. Το όνομα του 31 χρονου Ελβετού έχει πέσει στο τραπέζι, καθώς μένει ελεύθερος από την Γκρασχόπερς.

Πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία καθώς έχει παίξει σε Άρσεναλ, Μίλαν, Βαλένθια, Φούλαμ και μέχρι τον περασμένο Γενάρη και σε Άστον Βίλα. Ενώ είναι και κοινοτικός, σε αντίθεση με τον Μπελκαρουί που πιάνει θέση ξένου. Βεβαίως είναι άγνωστο αν ο Σεντερός είναι μια περίπτωση που μπορεί να κλείσει η ΑΕΚ.

Και είναι άγνωστο αν μπορούν να ταιριάξουν στο κέντρο της άμυνας δυο ψηλοί στόπερ όπως ο Ελβετός (1,88) και ο Τσιγκρίνσκι.

Πάντως σίγουρα τον Μπελκαρουί ακόμα η ΑΕΚ δεν τον «καίει». Απλώς φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Σεντερός.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ