ΑΕΚ

Κρίσιμη συνάντηση σήμερα (12/2) με ΚΕΔ η ΑΕΚ

ΕΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΟΡΝ ΒΑΣΑΛΟ (Eurokinissi Sports)
ΕΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΟΡΝ ΒΑΣΑΛΟ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ θα έχει κρίσιμη συνάντηση σήμερα το πρωί (12/2, 11:00) με τον Μέλο Περέιρα και μένει να δούμε αν θα δώσει το παρών ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο μπαίνουν στην πλέον κρίσιμη καμπή τους και η ΑΕΚ είναι μέσα και στις διοργανώσεις. Στη Super League είναι πρώτη με έναν πόντο ματς παραπάνω από τον ΠΑΟΚ (υποδέχεται την ΑΕΛ στις 19:30), ενώ στο Κύπελλο έχει φτάσει στην 4άδα και ελπίζει να προχωρήσει ως το τέλος.

Για το λόγο αυτό, το κομμάτι της διαιτησίας έχει μεγάλη σημασία για την Ένωση, διότι κρίνονται τα πάντα στα παιχνίδια που έρχονται και θέλει όσο το δυνατόν πιο δίκαια και ισομερή σφυρίγματα μέχρι το φινάλε της σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, η συνάντηση σήμερα (12/2, 11;00) με την ΚΕΔ και συγκεκριμένα τον Βίτορ Μέλο Περέιρα έχει μεγάλη σημασία.

Στην Ένωση θέλουν να καταθέσουν τα ζητήματά τους, να εκφράσουν τα όποια παράπονά τους και να απαιτήσουν να μην παίξει ρόλο η διαιτησία στα αποτελέσματα από 'δω και πέρα. Πέρα από τον διευθύνοντα σύμβουλο και Α' αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μηνά Λυσάνδρου, ίσως δώσει το παρών και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, προκειμένου να εκφράσει την δική του άποψη και θέση.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν θέλουν να αφήσουν τίποτα στην τύχη τους και η συνάντηση με τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή έχει σημασία, διότι είναι ο υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών στα παιχνίδια και όχι μόνο. Μένει να δούμε τι θα ειπωθεί από την πλευρά της Ένωσης και τι από την ΚΕΔ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ