ΑΕΚ

Κρισάντους... on fire!

Κρισάντους... on fire!
INTIME SPORTS

Με πρωταγωνιστή τον Μακόλεϊ Κρισάντους που σημείωσε δύο γκολ σε 45 λεπτά, η ΑΕΚ νίκησε με 4-0 τον Αχαρναϊκό σε φιλική αναμέτρηση στα Σπάτα, το Σάββατο.

Σε φιλικό ματς που διεξήχθη στα Σπάτα - μία ημέρα μετά από αυτό κόντρα στην Καλλιθέα - η ΑΕΚ κέρδισε τον Αχαρναϊκό με 4-0.

Πρωταγωνιστής, ο Νιγηριανός επιθετικός της Ένωσης, Μακόλεϊ Κρισάντους που σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε, ενώ τα υπόλοιπα επιτεύχθηκαν από τους Ντούνη και Ανάκογλου.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ, εννιά λεπτά μετά την έναρξη του ματς με τον Κρισάντους να εκμεταλλεύεται το λάθος της αντίπαλης άμυνας.

Ο Ντούνης, ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Ένωσης στο 20ό λεπτό, με το Νιγηριανό να διαμορφώνει το 3-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ, πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (στο 39ο λεπτό). Η Ένωση πέτυχε και τέταρτο γκολ με σουτ του Δημήτρη Ανάκογλου, έξω από την περιοχή στο 78ό λεπτό.

Η σημασία των φιλικών αναμετρήσεων για τον Τραϊανό Δέλλα, έγκειται στο να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο ο ρυθμός των ποδοσφαιριστών, ενόψει και των play-offs.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Βούρας (30' Καραγκιολίδης) Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Σβάρνας, Πεταυράκης, Φαγέ, Γιόχανσον, Μ. Ντούνης, Ζόριτς (30' Ντακόλ) Μπαρμπόζα, Κρισάντους.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης (30' Κουμής) Αθανασίου, Ζώνας, Μωυσιάδης, Νιάρος, Λιαπάκης, Τσιάμης, Σκαθαρούδης, Ιορδανίδης, Γέσιτς, Ατανάσοφ.

Οι συνθέσεις του δευτέρου ημιχρόνου:

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης (60' Ανέστης) Γεωργέας, Σαρρής, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Ρόβας, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ντακόλ, Γροντής, Αραβίδης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Κουμής (65' Ψύχος) Ιωαννίδης, Ζώνας, Τσιάμης, Χριστόπουλος, Αθανασίου, Εμέκα, Ιορδανίδης, Σκαθαρούδης, Γέσιτς, Ταμπάκης. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Καλογερόπουλος, Χατζηκοσμάς, Παπατόλιος, Ίλιεφ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ