ΑΕΚ

Κρισάντους: "Η ΑΕΚ δεν ήθελε ποτέ να με ξεφορτωθεί"

Κρισάντους: "Η ΑΕΚ δεν ήθελε ποτέ να με ξεφορτωθεί"

Για το μέλλον του Μακόλεϊ Κρισάντους στην ΑΕΚ έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ο ίδιος ο Νιγηριανός επιθετικός, προσπάθησε δια της… πλάγιας οδού, να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Για το μέλλον του Μακόλεϊ Κρισάντους στην ΑΕΚ έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ο ίδιος ο Νιγηριανός επιθετικός, προσπάθησε δια της… πλάγιας οδού, να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Στο νιγηριανό σαιτ "allnigeriasoccer.com" μίλησε μια "πηγή πολύ κοντά στον Κρισάντους' και ξεκαθάρισε πρώτον πως η ΑΕΚ δεν ήθελε ποτέ να διώξει τον Κρισάντους, αλλά και πως απορρίφθηκαν προτάσεις για τον Νιγηριανό, διότι ήταν χαμηλές

"Ο Κρισάντους είπε πως κάλεσε αμέσως τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, όταν διάβασε στο ιντερνετ πως θέλουν να τον διώξουν και πήρε την απάντηση πως αυτά δεν είναι αλήθεια. Υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες για τον Κρισάντους και υπήρξαν και προτάσεις που απορρίφθηκαν διότι ήταν χαμηλές.

Η ομάδα ποτέ δεν είπε πως θέλει να ξεφορτωθεί τον Κρισάντους και ο τεχνικός διευθυντής, που έχει δουλέψει με τον παίκτη στην Λας, επέμενε πως δεν είναι αλήθεια κάτι τέτοιο.

Ο Κρισάντους έκανε εξαιρετική προετοιμασία στην Πολωνία και πέτυχε δυο γκολ και έδωσε μια ασιστ σε πέντε παιχνίδια. Όλοι οι επιθετικοί, με τους οποίους ανταγωνίζεται για την θέση, σκόραραν δυο γκολ συνολικά", τόνισε η… πηγή κοντά στον Κρισάντους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ