ΑΕΚ

Κουρέλλας: "Στην Κρήτη θα πάρουμε την πρώτη νίκη"

Κουρέλλας: "Στην Κρήτη θα πάρουμε την πρώτη νίκη"
INTIME SPORTS

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Νίκος Κουρέλλας ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ (23/9, 18:15). Αποχώρησε ξανά από την προπόνηση ο Γιάννης Κοντοές.

Για τον αγώνα στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ μίλησε ο Νίκος Κουρέλλας στην τηλεόραση της nova. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ήρθε η ώρα για το πρώτο "τρίποντο" της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Κουρέλλας:

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει ακόμα νίκη: "Για όλες τις ομάδες είναι σημαντικό να παίρνουν πολλούς βαθμούς στην αρχή της σεζόν. Εμείς δεν τα καταφέραμε, αλλά τα περισσότερα αποτελέσματα ήταν άτυχα. Δικαιούμασταν περισσότερους βαθμούς. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Ίσως φταίει η ατυχία, αλλά δε θέλω να σταθώ σ' αυτό. Έχουμε και έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική φάση. Γι' αυτό δουλεύουμε όλο και περισσότερο στην προπόνηση".

Για την παρουσία του στο ρόστερ και την ενδεκάδα της ΑΕΚ: "Είναι ένα όνειρο ζωής αυτό που μου συμβαίνει. Για κάθε 19χρονο θα ήταν το ίδιο. Ευχαριστώ τον προπονητή και όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ. Δίνω το 110% του εαυτού μου για να βελτιώνομαι συνεχώς και έχω να μάθω πολλά ακόμα απ' τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα".

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: "Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Ο ΟΦΗ θέλει τη νίκη, αλλά τη θέλουμε κι εμείς. Πιστεύω ότι αυτή η αγωνιστική είναι που θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα παίξουμε σε μια "σκληρή" έδρα, αλλά είμαστε 110% έτοιμοι. Όλες οι έδρες άλλωστε είναι δύσκολες, αλλά εμείς παλεύουμε και οι 3 βαθμοί θα είναι δικοί μας".

Ο Κοντοές αποχώρησε από την προπόνηση

Ο Γιάννης Κοντοές ακολούθησε μέρος του προγράμματος της προπόνησης στα Σπάτα καθώς ξεκίνησε να γυμνάζεται κανονικά αλλά ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε.

Ο Παναγιώτης Λαγός, ο Βαλεντίνος Βλάχος και ο Ντίνος Νικολόπουλος έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Οι υπόλοιποιποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Η προπόνησητου Σαββάτου(22/9) είναι προγραμματισμένη για τις 12.00.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ