ΑΕΚ

Κουαρτέτο για... ξεκαθάρισμα

Κουαρτέτο για... ξεκαθάρισμα

Τις εκκρεμότητες με το μέλλον τεσσάρων ποδοσφαιριστών, θα πρέπει να κλείσει η ΑΕΚ μέσα στις επόμενες ημέρες. Το Sport24 έχει το ρεπορτάζ.

Την ώρα που οι ποδοσφαιριστές έχουν σκορπίσει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και ο Χιμένεθ έχει ταξιδέψει ήδη στην πατρίδα του, οι μεταγραφικές μηχανές της ΑΕΚ δουλεύουν στο... φουλ.

Από την ανοικτή γραμμή με τον Νάτσο Σκόκο για να βρεθεί η χρυσή τομή για την επιστροφή του, μέχρι τις υπόλοιπες περιπτώσεις που εξετάζονται αλλά και τους υπόλοιπους στόχους που αναζητούνται. Όμως στην ΑΕΚ έχουν αφήσει κάποιες εκκρεμότητες από το... περσινό ρόστερ. Υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές, που το μέλλον τους ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Κάτι που όμως αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες. Το Sport24 έχει το ρεπορτάζ γι αυτό το... κουαρτέτο "κιτρινόμαυρων" προς... ξεκαθάρισμα.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS
ΠΑΤΙΤΟ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Μέχρι και πριν από περίπου έναν μήνα, δεν φαινόταν να υπάρχει κανένα ζήτημα με τον Πατίτο. Παρόλο που κανείς στην ΑΕΚ δεν ήταν απολύτως ικανοποιημένος με τα πεπραγμένα του Αργεντινού στη σεζόν. Όμως ξάφνου μπήκε στη ζωή του Πατίτο και κατ' επέκταση και της ΑΕΚ, η ελκυστική πρόταση από το Μεξικό. Και το μυαλό του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, άρχισε να... ταξιδεύει. Εξ ου και ο Μανόλο Χιμένεθ περίπου υποχρεώθηκε να τον αφήσει εκτός απ' όλα τα ματς των play off. Στην ΑΕΚ έχουν μια πρόταση προς ανανέωση του συμβολαίου του Πατίτο. Αλλά δύσκολα μπορεί να πλησιάσει και να συναγωνιστεί τους Μεξικανούς, που κατά πληροφορίες, προσφέρουν στον Αργεντινό βασιλικό συμβόλαιο. Επομένως οι περισσότερες πιθανότητες είναι να αποχωρήσει ο Πατίτο. Πάντως όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς μεταξύ άλλων, η οριστική αποχώρηση του Αργεντινού, θα διαφοροποιήσει οριστικά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ

Πριν από περίπου 1,5 μήνα, είχε γίνει στον Έλληνα στόπερ μια πρόταση από την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ωστόσο με τα δεδομένα εκείνης της πρότασης, όλα έδειχναν πως η περίπτωση να παραμείνει ο Κολοβέτσιος, απομακρυνόταν. Όμως εκείνο που φαίνεται είναι πως στην ΑΕΚ θα κάνουν και μια ακόμα προσπάθεια να βρεθεί μια χρυσή τομή και να παραμείνει ο Έλληνας στόπερ, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του. Προφανώς και αυτό είναι κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες. Χωρίς να μπορεί ουδείς να προβλέψει την έκβαση αυτής της υπόθεσης. Πάντως όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του Κολοβέτσιου στην ΑΕΚ.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS
ΤΟΜΑΣ ΠΕΚΧΑΡΤ

Το συμβόλαιο του Τσέχου φορ λήγει. Αν δεν υπήρχε ο Ούγκο Αλμέιδα, η πρόταση της ΑΕΚ θα ήταν πολύ διαφορετική από την υπάρχουσα. Ωστόσο ακόμα και τώρα, η Ένωση έκανε προσέγγιση στον Πέκχαρτ για να τον κρατήσει. Δείγμα πόσο έχει εκτιμήσει, όλα όσα έχει κάνει ο Τσέχος στη σεζόν που πέρασε. Όμως η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ δεν "σηκώνει" στο ρόστερ και Πέκχαρτ και Αλμέιδα. Επίσης ο Τσέχος προφανώς και θέλει να εξαργυρώσει την καλή και κυρίως παραγωγική σεζόν που έκανε. Επομένως δύσκολα θα μείνει στην ΑΕΚ. Ωστόσο και αυτό το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΑΒΙΔΗΣ

Αν δεν είχαν συμβεί μια σειρά από περιστατικά, τα οποία μάλιστα είχαν φέρει τον παίκτη στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ τον περασμένο Γενάρη, ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να είχε θέσει ακόμα και βέτο για την ανανέωση του συμβολαίου του. Όσα συνέβησαν άλλωστε με τον Αραβίδη, ήταν πριν αναλάβει ο Ανδαλουσιάνος την τεχνική ηγεσία της Ένωσης. Στο διάστημα που ο Χιμένεθ βρίσκεται στον πάγκο, μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον "Άραβα". Άλλωστε τον είχε επαναφέρει και στην αγωνιστική δράση, ενώ τον είχε πάρει και στην αποστολή του κυπέλλου, παρόλο που λόγω τραυματισμού δεν θα μπορούσε να παίξει. Ωστόσο το πιο πιθανό είναι πως όσα συνέβησαν πριν από τον περασμένο Γενάρη, θα λειτουργήσουν καταλυτικά για το μέλλον του Αραβίδη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ