ΑΕΚ

Κορδέρο: "Η πραγματική ΑΕΚ..."

Κορδέρο: "Η πραγματική ΑΕΚ..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιγκέλ Κορδέρο θέλησε να ευχαριστήσει την οικογένεια του "Δικεφάλου" για τα τέσσερα χρόνια που τον φιλοξένησε και μέσω Instagram αποκάλυψε όλες τις σκέψεις του.

Ο Ισπανός μεσοαμυντικός, Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, θέλησε να ευχαριστήσει την οικογένεια της ΑΕΚ για τα τέσσερα χρόνια που τον φιλοξένησε και μέσω Instagram αποκάλυψε όλες τις σκέψεις του.

"Ήρθε η ώρα πω αντίο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου, στο προσωπικό και στο ιατρικό επιτελείο. Πάνω απ’ όλα ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους, οι οποίοι με υποστήριξαν, ένιωσα πραγματικά όλη την αγάπη σας από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία.

ΑΕΚ είναι οι φίλαθλοι, το μικρό αγόρι που φοράει το κίτρινο και το μαύρο στο σχολείο τη Δευτέρα, ακόμα κι αν η ομάδα χάσει, τα παιδιά και τα κορίτσια από την Originalπου ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της χώρας για να τραγουδήσουν όταν η ομάδα παίζει. Αυτή είναι η πραγματική ΑΕΚ, η ΑΕΚ που περήφανα υπήρξα αρχηγός! Η ΑΕΚ θα ζει μέσα στην καρδιά μου για πάντα", έγραψε ο Κορδέρο στο Instagram, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ