ΑΕΚ

Κορδέρο: "Δεν μας τρόμαξε ο Παναθηναϊκός"

Κορδέρο: "Δεν μας τρόμαξε ο Παναθηναϊκός"
Κορδέρο INTIME SPORTS

Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο δήλωσε πως η ΑΕΚ αν ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός μέσος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο, όπου ολοκληρώθηκε δίχως σκορ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κορδέρο μίλησε στην NOVA για την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Νομίζω πως μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Στα τελευταία 20 λεπτά είχαμε τον έλεγχο, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ σε κάποια αντεπίθεση. Αν είχαμε υπομονή στο παιχνίδι θα είχαμε κερδίσει".

Για τον Παναθηναϊκό: "Σε καμία στιγμή δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλο. Τον σεβαστήκαμε γιατί παίζαμε εκτός έδρας, αλλά δεν τον φοβηθήκαμε".

Για την ευκολία που κερδίζει η ΑΕΚ εντός έδρας σε σχέση με εκτός: "Στα εντός έδρας παιχνίδια, παίζουμε με περισσότερη υπομονή. Περιμένουμε να δημιουργηθούν τα κενά και τα εκμεταλλευόμαστε".

Για το πώς νιώθει που είναι από τους παλαιότερους παίκτες της ΑΕΚ: "Δεν το είχα σκεφτεί πως θα έμενα τόσα χρόνια. Ελπίζω να μείνω για πολλά χρόνια ακόμα".

Λαμπρόπουλος: "Μάθαμε από τα λάθη μας"

Από την πλευρά του ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δήλωσε: "Σίγουρα είχαμε τρία ντέρμπι εκτός έδρας, σήμερα μπήκαμε αποφασισμένοι, είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε, ήταν ένα δυνατό ματς και είμαστε κερδισμένοι. Πρέπει να πάρουμε όλα τα ματς από δω και πέρα. Με τον Ολυμπιακό είχαμε ευκαιρίες, μάθαμε απ’ τα λάθη μας, δεν χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, αφού δεν ήρθε το γκολ είναι ικανοποιητικός ο βαθμός. Απ’ τα λάθη μας μάθαμε, δυστυχώς χάσαμε στο προηγούμενο ντέρμπι με ένα βαρύ σκορ αλλά μάθαμε. Θα θέλει να περάσει τις δικές του τακτικές και σε βάθος χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ