ΑΕΚ

"Κοντά στην ΑΕΚ ο Πουέρτας"

"Κοντά στην ΑΕΚ ο Πουέρτας"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Voz del Deporte", η ΑΕΚ είναι κοντά στην απόκτηση του Αντόνιο Πουέρτας απ' την Αλμερία. Τι ισχύει για την περίπτωση του 25χρονου μεσοεπιθετικού.

Στο προσκήνιο επανέρχεται το όνομα του Αντόνιο Πουέρτας, ο οποίος απασχόλησε τα ρεπορτάζ της ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο, όπως αποκάλυψε το Sport24.gr.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Voz del Deporte", ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Αλμερία (λήγει το 2019) και βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ένωση.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας στέκεται στο γεγονός πως ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς βρίσκεται στην Ισπανία αυτές τις ημέρες προκειμένου να έχει επαφές με μεταγραφικούς στόχους του "Δικεφάλου".

Τη φετινή σεζόν ο Πουέρτας μετράει 8 γκολ και 2 ασίστ σε 35 συμμετοχές στη Segunda Division με την Αλμερία, η οποία βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο βαθμούς πάνω απ' την επικίνδυνη ζώνη, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος. Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση υποβιβασμού, ο Πουέρτας θα μείνει ελεύθερος.

Photo Credits: Almeria Twitter

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ