ΑΕΚ

Κοντά σε Κάτσαρ η ΑΕΚ

Κοντά σε Κάτσαρ η ΑΕΚ

Στην τελική φάση των διαπραγματεύσεων είναι η ΑΕΚ με τον 29χρονο Σέρβο μέσο, Γκόικο Κάτσαρ, με την Ένωση να έχει καταθέσει την πρότασή της. Πώς συνδυάζεται με την αποχώρηση του Άρθο. (videos)

Η ΑΕΚ έχει καταθέσει την πρόταση της στον 29χρονο διεθνή Σέρβο μέσο, Γκόικο Κάτσαρ, και οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό στάδιο με τον πρώην μέσο των Βοϊβοντίνα, Χέρτα, Αμβούργο και Σερέζο Οζάκα να πλησιάζει προς την Ένωση.

Μάλιστα, αυτό φαίνεται να "δένει" με την διαφαινόμενη αποχώρηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού, Θέσαρ Άρθο, ο οποίος έφυγε από το Κιέλτσε για να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου θα μιλήσει με ομάδα του Καζακστάν.

Ο Γκόικο Κάτσαρ είναι αμυντικό χαφ, αλλά μπορεί να παίξει με ευκολία κι ως κεντρικός αμυντικός κάτι το οποίο βοηθά τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος σίγουρα θέλει να έχει επιπλέον λύσεις στα χέρια του.

Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Σκόκο

Στην Αθήνα βρίσκεται ο ατζέντης του άσου της Νιούελς Ολντ Μπόις και πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο. Ο Φαμπιάν Σολντίνι είναι στην Ελλάδα για διακοπές, ενδεχομένως και για δουλειά. Ο Σκόκο επιθυμεί να αποχωρήσει από τη "λέπρα", βλέπει θετικά την επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά αυτό θα γίνει μόνο στην περίπτωση που η Νιούελς τον παραχωρούσε ως δανεικό. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί να αποκλειστεί ενδεχόμενη επαφή του με την Ένωση.

FROM FATHER TO SON: Το ξεχωριστό t-shirt της κιτρινόμαυρης παράδοσης

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ