ΑΕΚ

Κονέ: "Το πρωτάθλημα θα κριθεί στις 2-3 τελευταίες αγωνιστικές"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσε ο μέσος της ΑΕΚ, Παναγιώτης μετά το ματς με τον Πλατανιά, Τι είπε για Λιβάγια αλλά και για τις πρώτες του εμφανίσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα και για τη μάχη τίτλου. Δηλώσεις έκανε και ο σκόρερ του τρίτου γκολ, Τάσος Μπακασέτας.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Παναγιώτης Κονέ μετά το φινάλε της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πλατανιά (3-0) στο ΟΑΚΑ, που επανέφερε την Ένωση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από 12 αγωνιστικές. Διαβάστε τι δήλωσε ο μέσος της ΑΕΚ για το παιχνίδι, για τον Λιβάγια, αλλά και για τις πρώτες του εμφανίσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

"Ξέραμε ότι ο Πλατανιάς θα είναι σφικτός πίσω και σε τέτοια ματς όσο πιο γρήγορα σκοράρεις τόσο πιο εύκολα ανοίγει το ματς. Μετά το γκολ του Μάρκο το ματς άνοιξε, στο δεύτερο μέρος παρουσιάσαμε ένα καλύτερο πρόσωπο με περισσότερες σέντρες και ενέργειες. Νιώθω δυνατός, με τα παιχνίδια θα βρω και ρυθμό, χάρη στο τιμ και τους συμπαίκτες μου κατάφερα να επανέλθω, είμαι εδώ και τρεις εβδομάδες στη διάθεση του προπονητή, νιώθω καλά, μου λείπει ο ρυθμός αλλά είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα και ο προπονητής θα με χρησιμοποιήσει όσο καλύτερα μπορεί και ξέρει.

Ο Μάρκο έχει πάρει ψυχολογία, βοηθάει την ομάδα στο να κρατάει την μπάλα και προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα, έχουμε πολύ καλούς παίκτες που κάνουν τη διαφορά αλλά μέσα από το ομαδικό παιχνίδι η ομάδα θα καταφέρει τους στόχους της. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, δεν είμαι πολύ των συζητήσεων, θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω στο γήπεδο και θα δουλέψω σκληρά για να καταφέρει η ομάδα τους στόχους της. Τον Μάρκο τον ήξερα και από το ιταλικό πρωτάθλημα. Δεν είμαι εξάρι, οκτάρι καλύτερα ή πίσω από τους επιθετικούς. Ανάλογα το σύστημα του αγώνα, γιατί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όποιος παίζει μέσος, δεν υπάρχουν πολλές προτιμήσεις. Πρέπει να πατάει περιοχή, να μαρκάρει, να κινείται στο χώρο.

Η ομάδα δείχνει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, ο Πέτρος είναι ένας διαφορετικός παίκτης από μένα, εγώ κινούμαι πιο πολύ χωρίς την μπάλα, ο Πέτρος ζητάει πολύ την μπάλα στα πόδια, έχει δείξει η ομάδα ότι εκ των έσω έχει τις λύσεις και αυτό θα φανεί και στο γήπεδο. Χρωστάω τις καλές μου επιδόσεις στο γήπεδο, στόχος της ΑΕΚ φέτος είναι το πρωτάθλημα αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι είναι το φαβορί, ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα, ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες αλλά όχι καλή ομάδα ακόμα, πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στις δύο τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Έχουμε και το Κύπελλο μεσοβδόμαδα, εμείς θα παίξουμε για τη νίκη. Είναι ένα δύσκολο ματς και ελπίζω να έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου για να μείνουμε στην κορυφή".

Μπακασέτας: "Έχουμε μεγάλη ποιότητα"

Ο μέσος του "Δικεφάλου", Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος είχε την πάσα στο δεύτερο γκολ του Λιβάγια και σκόραρε το τρίτο, μίλησε στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά για την ποιότητα της ΑΕΚ σε συνδυασμό με τις απώλειες λόγω τραυματισμών.

"Έχουμε πολύ μεγάλη ποιότητα, ειδικά μεσοεπιθετικά, τέτοιες άμυνες είναι δύσκολες να τις ξεκλειδώσεις, αυτά τα ματς κρύβουν παγίδες και εμείς καταφέραμε να σπάσουμε την άμυνα του Πλατανιά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη και περάσαμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Εκτός από το ματς με την Τρίπολη, στα άλλα ματς δεν μας πήρε από κάτω, ψάξαμε το γκολ μέχρι το τέλος, όταν η ομάδα έχει αυτό το πρόσωπο αυτό ικανοποιεί και εμάς και τον κόσμο.

Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είναι σημαντικό όταν κάνεις πρωταθλητισμό να έχεις ρόστερ, η ομάδα αυτό το απέδειξε από το καλοκαίρι και πρέπει να υπάρχουν 22 έτοιμοι παίκτες. Σίγουρα είναι μεγάλες οι απώλειες, ωστόσο μέχρι τώρα τα πράγματα κινούνται πολύ καλά. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ ωραίο αλλά υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα, αυτό που έκανε η ομάδα μου σήμερα βοήθησε πολύ κόσμο, σε κανέναν δεν αρέσουν οι εικόνες βίας, θέλουμε τις οικογένειες στο γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος για την κίνηση της ομάδας και για τον κόσμο που ανταποκρίθηκε. Ήταν παραπάνω οι άνθρωποι που βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ