ΑΕΚ

Κονέ: "Αθλιότητες όσα έκανε ο Σαββίδης"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο μέσος της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ, με δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση μετά το τέλος του ματς υποστήριξε πως ο Σαββίδης απειλούσε τον διαιτητή με τον όπλο του και τόνισε ότι δεν έπρεπε να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο.

Αθλιότητες χαρακτήρισε τα όσα έκανε ο Ιβάν Σαββίδης στο τέλος του αγώνα ο μέσος της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ. Ο Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν ενημέρωσε επίσημα για το αν μέτρησε ή όχι το γκολ και σημείωσε πως η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ με τους παίκτες της να μην αντέχουν την πίεση.

Τι συνέβη στο τέλος του αγώνα και πως το έζησες εσύ;
"Ο διαιτητής κάλεσε τον Σιμόες και τον Βιεϊρίνια, ακύρωσε το γκολ και έδωσε το οφσάιντ, ήμουν εκεί, το άκουσα. Τσαντίστηκε ο Βιεϊρίνια και μπήκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ο κ. Σαββίδης μέσα και απειλούσε τον διαιτητή με το όπλο του. Μπήκε μέσα ο διαιτητής, μάλλον φοβήθηκε και μετά από μιάμιση ώρα μας είπε να βγούμε έξω και να παίξουμε. Δεν γίνεται αυτό. Τι να παίξουμε; Πέντε λεπτά.

Έπρεπε να βγει πιο γρήγορα η απόφαση. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, 90 λεπτά. Εμείς ήρθαμε εδώ να παίξουμε οι δυο καλύτερες ομάδες αλλά το ματς τελείωσε λίγο περίεργα".

Σας είπε ο διαιτητής ότι κατοχύρωσε το ματς στον ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια;
"Όχι είχε πει ότι θα πω την απόφαση μου έξω αρχικά. Και εμείς λέγαμε να την πει μέσα. Ποιος ο λόγος να βγούμε έξω για να πει την απόφαση του. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα".

Πρέπει να περιμένουμε και το φύλλο αγώνα αλλά εσύ έχεις παίξει και έξω, αυτά που συμβαίνουν πως τα κρίνεις;
"Έχει ανέβει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο αγωνιστικότητας και ο ποδοσφαιριστής. Το τι συμβαίνει εκτός δεν πρέπει να ασχολείται ο ποδοσφαιριστής με ότι συμβαίνει. Αν βγάλω τον εαυτό μου εκτός ομάδας και μιλήσω σαν φίλαθλος σε εισαγωγικά δεν πιστεύω ότι έπρεπε ο κ. Σαββίδης να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτά σε εισαγωγικά είναι αθλιότητες. Αφού το παιχνίδι ήταν μια χαρά. Οι παίκτες γνωριζόμαστε και μεταξύ μας. Ήταν ένα ωραίο, δυνατό παιχνίδι. Άσε να κριθεί το ματς στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπορώ να καταλάβω και τον διαιτητή. Από τη στιγμή που δίνει οφσάιντ, σήκωσε το χέρι του και έδωσε οφσάιντ, πήρε τη μπάλα ο Μπάρκας και μετά μπαίνει ο Σαββίδης μέσα και αλλάζει την απόφαση του".

Πρέπει να δούμε τι θα γραφτεί στο φύλλο αγώνα;
"Πολλά λέγονται πολλά γράφονται".

Θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα εντέλει, θα καταφέρει να το πάρει η ΑΕΚ;
"Αγωνιστικά η ΑΕΚ έχει δείξει ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Τους κερδίσαμε στο ΟΑΚΑ με καθαρό γκολ. Έχει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Ναι μεν έχουν καλούς παίκτες αλλά δεν αντέχουν κατά την άποψη μου την πίεση του πρωταθλήματος".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ