ΑΕΚ

Κονέ: "Αν πάμε για την ισοπαλία με την Αούστρια, θα χάσουμε"

ΑΕΚ-ΡΙΕΚΑ (EUROPA LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΚΟΝΕ
ΑΕΚ-ΡΙΕΚΑ (EUROPA LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΚΟΝΕ ICON

Ο Παναγιώτης Κονέ τόνισε πως η ΑΕΚ παρουσιάστηκε νωθρή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κατάφερε να βγάλει αντίδραση. Παράλληλα, τόνισε πως στόχος στη Βιέννη θα πρέπει να είναι η νίκη επί της Αούστρια.

Σίγουρος πως η ΑΕΚ θα πάρει την πρόκριση αν παίξει για τη νίκη κόντρα στην Αούστρια εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κονέ σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV. Ο 30χρονος μέσος της Ένωσης, που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα μετά από εννιά χρόνια, τόνισε πως η ομάδα του παρουσιάστηκε νωθρή στο πρώτο μέρος κόντρα στη Ριέκα, αλλά κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Παρουσιαστήκαμε λίγο νωθροί στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε πως η Ριέκα είναι ομάδα των εκτός έδρας αγώνων. Τις αρέσει να αγωνίζεται με αντεπιθέσεις. Ωστόσο, η ΑΕΚ δείχνει πως έχει βάλει γερές βάσεις για να αποδείξει πως είναι μεγάλη ομάδα. Αν χάνουμε με 1-0 και όχι με 2-0, θα είναι πιο εύκολο να γυρνάμε τον αγώνα (σ.σ. γέλια) ".

Για το γεγονός πως σ' ακόμα ένα παιχνίδι έμεινε πίσω στο σκορ: "Μάλλον χρειαζόμαστε το σοκ του να είμαστε πίσω στο σκορ. Αυτή η ομάδα με το πάθος, τη θέληση και το ταλέντο έχει μεγάλο μέλλον μπροστά της".

Για τον αγώνα με την Αούστρια: "Θα είναι μεγάλο λάθος αν πάμε να παίξουμε για την ισοπαλία. Αν πάμε να παίξουμε για την ισοπαλία, θα χάσουμε. Αν παίξουμε για για τη νίκη, σίγουρα θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Για την επάνοδό του: "Με βοήθησε το προπονητικό το ιατρικό και το προπονητικό τιμ, όπως και οι συμπαίκτες μου. Δεν χρειάζομαι πλέον χρόνο. Ήμουν ξανά στην ΑΕΚ, γνωρίζω την ομάδα, συνάντησα γνώριμα πρόσωπα. Πλέον, πρέπει να βρω τα πατήματά μου και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Μου ξύπνησε μνήμες το σημερινό παιχνίδι και το γεμάτο ΟΑΚΑ. Γι' αυτό θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ