ΑΕΚ

Κολοβέτσιος: "Θα διεκδικήσουμε στα ίσια τς πιθανότητες μας"

Κολοβέτσιος: "Θα διεκδικήσουμε στα ίσια τς πιθανότητες μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε για την κλήρωση της ΑΕΚ στο Europa League και τα παιχνίδια με την Σεντ Ετιέν τονίζοντας ότι κανείς στην ΑΕΚ δεν είναι χαρούμενος με την κλήρωση αλλά υποστηρίζοντας πως είναι θετικό που οι "κιτρινόμαυροι" δεν θα είναι το φαβορί των αναμετρήσεων.

Στην επιστροφή της στα Ευρωπαϊκά σαλόνια η ΑΕΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Σεντ Ετιέν σε δυο ματς όπου σίγουρα οι "κιτρινόμαυροι" δεν είναι το φαβορί για την πρόκριση. Αυτό ίσως είναι και θετικό για τους παίκτες της ΑΕΚ σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος κατά την άφιξη της αποστολής από την Πολωνία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αλήθεια είναι πως προτιμούσαμε μια πιο υποδεέστερη ομάδα. Έτυχε η Σεντ Ετιέν, δεν είμαστε πολύ χαρούμενοι αλλά είναι δύο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, θα απολαύσουμε το παιχνίδι, θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν και θα το χτυπήσουμε στα ίσια».

«Ίσως και να είναι θετικό που δεν είμαστε φαβορί, μπορεί να μην ξεκινήσουμε με τόσο άγχος. Αν παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στα δύο ματς πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες. Η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ είναι αβαντάζ. Θα πάμε για ένα αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία ούτως ώστε να πάρουμε την πρόκριση στην Αθήνα».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ