ΑΕΚ

Κολοβέτσιος: "Ξέρουμε που ήμασταν κακοί"

Κολοβέτσιος: "Ξέρουμε που ήμασταν κακοί"
Κολοβέτσιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος τόνισε πως η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει την ΑΕΚ να αφήσει πίσω την κακή εικόνα στα τελευταία ματς.

Ο βασικός στόχος της ΑΕΚ μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, είναι να αφήσει πίσω της την κακή αγωνιστική εικόνα του ματς με τον Παναιτωλικό.

Και όπως τόνισε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, μιλώντας στην κάμερα της Nova, Πογέτ και ποδοσφαιριστές έχουν εντοπίσει τι πήγε στραβά και είναι έτοιμοι για να το διορθώσουν.

"Μετά το άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε στο Αγρίνιο, είχαμε χρόνο να σκεφτούμε τα λάθη που κάναμε. Που υστερήσαμε και που ήμασταν κακοί. Θεωρώ ότι τα εντοπίσαμε και αυτό τον καιρό προσπαθήσαμε να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις προπονήσεις. Πηγαίνουμε στο παιχνίδι με μοναδικό στόχο τη νίκη και το καλό ποδόσφαιρο.

Ίσως θα πρέπει να παίρνουμε πιο σοβαρά τα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα πρέπει να μπαίνουμε πιο παθιασμένα και με περισσότερο καθαρό μυαλό στην τελική πάσα, στην κυκλοφορία της μπάλας και σε πολλά σημεία του παιχνιδιού. Έχουμε εντοπίσει τα λάθη μας, τα δουλέψαμε με τον προπονητή και μένει να τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ασφαλώς και μπορεί η ΑΕΚ να κάνει το 3 στα 3 μέχρι το τέλος. Το έχουμε αποδείξει άλλωστε. Είναι καθαρά στο χέρι μας. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, μπορούμε πολύ άνετα να κάνουμε το 3 στα 3.

Εμείς δεν θα πρέπει να βλέπουμε ότι η Καλλονή έχει υποβιβασθεί και ότι θα πάει χωρίς άγχος στο ματς. Θα πρέπει να μπούμε με καθαρό μυαλό, με 100% συγκέντρωση αφού αυτά τα ματς κρύβουν παγίδες. Να είμαστε σοβαροί, να σκοράρουμε και να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς”.

Photo Credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ