ΑΕΚ

"Κολλημένος" με την ΑΕΚ ο Σουκουλίνι

"Κολλημένος" με την ΑΕΚ ο Σουκουλίνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έχουν να λένε στην ΑΕΚ για όσα απίστευτα κάνει ο Αργεντινός μέσος ο οποίος κάθε μέρα βρίσκεται στα Σπάτα. Διαβάστε αναλυτικά.

Ήταν την περασμένη Τετάρτη (2/3) το πρωί, όταν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ λίγο πριν βγουν για να κάνουν προπόνηση, είδαν τον Μπρούνο Σουκουλίνι να μπαίνει στα Σπάτα και να τους χαιρετά από μακριά με το γνωστό, πλατύ χαμόγελο του. Είχε περάσει μόλις μια εβδομάδα και μια μέρα από τότε που ο Αργεντινός μέσος είχε πάει στο προπονητικό κέντρο σχεδόν βουρκωμένος για να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και προπονητή, καθώς η Σίτι τον είχε καλέσει άρον – άρον πίσω στο Μάντσεστερ, προκειμένου να κάνει εκεί την επέμβαση στο πόδι.

«Άντε τώρα να το ξαναδούμε το παιδί» έλεγαν τότε στα Σπάτα και όχι άδικα. Σε ανάλογα… συμβάντα, στην καλύτερη περίπτωση ο ποδοσφαιριστής επιλέγει την πατρίδα του και την οικογένεια του για να περάσει τις δύσκολες στιγμές του παροπλισμού με τον νάρθηκα στο πόδι. Και στην χειρότερη περίπτωση, δεν θέλει ούτε να ξανακούσει για Αθήνα.

Κάθε μέρα Σπάτα

Όμως ο Σουκουλίνι είναι μια… κατηγορία μόνος του. Είναι τόσο γνήσιο και τόσο δυνατό το «δέσιμο» εξπρές με την ΑΕΚ, που όταν η Σίτι του έδωσε σχεδόν μια εβδομάδα άδεια μέχρι να βγάλει τον νάρθηκα και να ξεκινήσει θεραπείας, δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Πήρε αμέσως το αεροπλάνο για την Αθήνα. Όχι για διακοπές. Ο Σουκουλίνι και την Τετάρτη και την Παρασκευή και χθες (5/3) Σάββατο, έδινε κανονικά το παρών στα Σπάτα, στην προγραμματισμένη ώρα της προπόνησης. Σαν να επρόκειτο και αυτός να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας.

«Είναι τρελός αυτός»

Αν μάλιστα για άλλους παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, είναι επίπονο ψυχολογικά να παρακολουθούν τους συμπαίκτες του να προπονούνται κανονικά, για τον Σουκουλίνι είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία. Ο Αργεντινός μέσος είναι πανευτυχής και μόνο που βρίσκεται στα Σπάτα και παρακολουθεί την προπόνηση. «Είναι τρελός αυτός. Δεν υπάρχει αυτό. Είναι καταχαρούμενος που βρίσκεται εδώ» έλεγαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που δεν πιστεύουν στην… τρέλα του Σουκουλίνι με την ομάδα.

Το ταξίδι στην Τρίπολη

Και φυσικά για τον Αργεντινό μέσο είναι… αδιαπραγμάτευτο το ταξίδι στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει το ματς με τον Αστέρα. Έστω και αν ο νάρθηκας στο πόδι τον δυσκολεύει πολύ. Μάλιστα η αρχική σκέψη του Σουκουλίνι ήταν να ταξιδέψει μαζί με την αποστολή της ομάδας ήδη από σήμερα (6/3). Αυτή ήταν η πρώτη ιδέα που έριξε στο τραπέζι, αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν θα υλοποιηθεί. Αλλά το παιχνίδι, δύσκολα θα το χάσει. Άλλωστε ήταν «σκασμένος» για το γεγονός πως αναβλήθηκε ο ημιτελικός με τον Ατρόμητο την προηγούμενη Πέμπτη.

Η δύσκολη ώρα

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Σουκουλίνι, είναι πως θα χρειαστεί να φύγει τις επόμενες μέρες από την Αθήνα. Πρώτα για το Μάντσεστερ, προκειμένου να βγάλει τον νάρθηκα και μετά για την Αργεντινή για να ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας. Ήδη το συζητά με τους συμπαίκτες του ως… τραγωδία, αλλά το μόνο που τον παρηγορεί είναι πως θα ξεκινήσει την δουλειά, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό και να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Εξάλλου όσο ο Πογέτ του λέει πως τον περιμένει για τα πλέι οφ, τόσο «τρελαίνεται».

photo credits: action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ