ΑΕΚ

Κοιτάζει διακριτικά την περίπτωση Ισνάλντο η ΑΕΚ

Κοιτάζει διακριτικά την περίπτωση Ισνάλντο η ΑΕΚ

Ο 22χρονος εξτρέμ, Εουγκένιο Ισνάλντο, ξεκαθάρισε στη Νιούελς ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο με την ομάδα του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2017, με την ΑΕΚ κοιτάζει διακριτικά την περίπτωσή του.

Ο Εουγκένιο Ισνάλντο είχε απασχολήσει την ΑΕΚ απ’ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι μεγάλες απαιτήσεις της Νιούελς Ολντ Μπόις δεν προχώρησαν το ενδιαφέρον σε γάμο. Έτσι, ο παίκτης παρέμεινε στην ομάδα της Αργεντινής, αλλά δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως θα ήθελε ο ίδιος, αφού την εφετινή χρονιά βρίσκεται στην σκιά του Μάξι Ροντρίγκες και έχει αγωνιστεί σε εννιά αγώνες και μόνο μια φορά σαν βασικός.

Αυτός είναι και ο λόγος, που έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει απ’ την ομάδα της Νιούελς, είτε τώρα τον Γενάρη, είτε το καλοκαίρι με την λήξη του συμβολαίου του και η ΑΕΚ κοιτάζει διακριτικά την περίπτωσή του σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Live Sport".

Μάλιστα, κλήθηκε πρόσφατα ο Ισνάλντο να συζητήσει με τους ανθρώπους της Νιουέλς για πιθανή ανανέωση του συμβολαίου. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε την όποια συζήτηση για ανανέωση, αλλά έκανε σαφές στην ομάδα του, την δεδομένη αποχώρηση του, προτείνοντας καλύτερα να αποχωρήσει τώρα τον Γενάρη, για να εισπράξει ένα ποσό η ομάδα και να μην ζημιωθεί τόσο πολύ, στο σενάριο να φύγει σαν ελεύθερος το καλοκαίρι.

Μάνατζερ Ισνάλντο: "Δεν ανανεώνουμε με τη Νιούελς"

Mάλιστα, ο μάνατζερ του Ισνάλντο, Ιβάν Ερνάντες, μίλησε πριν λίγα 24ωρα στην Αργεντινή και συγκεκριμένα σε ραδιοφωνικό σταθμό, τονίζοντας ότι θα αποχωρήσει ο παίκτης απ’ την ομάδα της Νιούελς, φέρνοντας προτάσεις στην ομάδα, αφού δεν θέλουν να αποχωρήσει σαν ελεύθερος.

«Ο Ισνάλντο πρέπει να παίζει και στη Νιούελς δεν παίζει! Παίζει στη θέση του Μάξι Ροντρίγκες, αλλά ακόμα και όταν ο Μάξι δεν παίζει, ο Ισνάλντο πάλι δεν παίρνει το χρόνο συμμετοχής που δικαιούται! Δε θέλουμε να φύγουμε ελεύθεροι. Θα φέρουμε όμως προτάσεις για να φύγουμε άμεσα».

Έπειτα, αναφέρθηκε και σε μια αποκάλυψη ότι πριν από 4 μήνες, η ΑΕΚ κινήθηκε για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, προτείνοντας μάλιστα ρήτρα στη Νιούελς σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής επέστρεφε σε άλλη ομάδα της Αργεντινής. Η συμφωνία δεν προχώρησε κι’ απ’ τις δυο πλευρές, αφού και η ΑΕΚ δεν είχε την δυνατότητα καθώς δεν υπήρχε ανοικτή θέση ξένου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ