ΑΕΚ

Κοινή επιθυμία να "τρέξουν" το θέμα ανανέωσης

Κοινή επιθυμία να "τρέξουν" το θέμα ανανέωσης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν θα αφήσουν ΑΕΚ και Πογέτ για μετά το τελος της σεζόν, τις συζητήσεις για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Η πρόθεση της ΑΕΚ να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Γκας Πογέτ, μοιάζει δεδομένη. Επίσης είναι ξεκάθαρο από τις δημόσιες τοποθετήσεις του, πως ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει πρόθεση να παραμείνει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Προφανώς και όλα αυτά βάζουν μια γερή βάση συζήτησης, αλλά δεν αποτελούν εγγύηση συμφωνίας. Μέχρι και πριν από λίγο καιρό, οι οριστικές συζητήσεις για το μέλλον του Πογέτ, πήγαιναν για το τέλος της σεζόν. Αυτή ήταν η πρόθεση των δυο πλευρών. Κυρίως του Ουρουγουανού τεχνικού. Ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει μια… στροφή στον τρόπο σκέψεις του Πογέτ κατά πρώτο λόγο και με την ΑΕΚ να μην έχει αντίρρηση να ακολουθήσει.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έχει διαφανεί μια πρόθεση του Ουρουγουανού τεχνικού να «τρέξουν» οι συζητήσεις για το μέλλον του. Κάτι που βλέπουν θετικά και από την ΑΕΚ. Δεν ήταν δυνατόν την προηγούμενη εβδομάδα να γίνει ραντεβού, καθώς υπήρχαν πολλά άλλα ζητήματα. Όμως είναι πιθανό να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες. Ειδικά από την στιγμή που υπάρχει πλέον κοινή επιθυμία να «τρέξουν» οι εξελίξεις.

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως μόνο σε μια συνάντηση του Πογέτ με την διοίκηση θα κλείσει το θέμα. Θετική διάθεση για συμφωνία υπάρχει και από τις δυο πλευρές. Όμως υπάρχουν πολλά ζητήματα στα οποία πρέπει να βρεθεί κοινή συνισταμένη, για να υπάρξει συμφωνία. Γι αυτό ενδεχομενως και έχει προκύψει η πρόθεση να επισπευστούν οι συζητήσεις.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ