ΑΕΚ

Κλειστά χαρτιά αλλά...

Κλειστά χαρτιά αλλά...
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέλιος Μανωλάς δεν φανέρωσε τα πλάνα του ούτε και στην προπόνηση της Τετάρτης (4/5) στα Σπάτα, αλλά υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για τις σκέψεις και τα διλήμματα του.

Είναι βέβαιο πως επί... χάρτου ο Στέλιος Μανωλάς έχει έτοιμο ή έστω σχεδόν έτοιμο το αγωνιστικό του πλάνο για τον τελικό.

Ωστόσο επί... χόρτου ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν δοκίμασε κάποιο σχήμα ούτε στη σημερινή (4/5) προπόνηση. Και ας απομένουν μόλις τρεις μέρες μέχρι και το ματς με τον Ολυμπιακό. Και ας έκανε και πάλι ο Μανωλάς δίτερμα.

Τις... ανακάτεψε τις δυο ομάδες και το μόνο συμπέρασμα που βγήκε απ' όσα έγιναν στο διπλό που έπαιξαν οι παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα, υπό συνεχές ψιλόβροχο, ήταν πως υπάρχει μέγα πάθος.

Δυνατές μονομαχίες δηλαδή και πολύ μεγάλη διάθεση απ' όλους. Χωρίς πάντως ξεκάθαρες ενδείξεις, μέσα από την σύνθεση των ομάδων του "διπλού" για τις αγωνιστικές σκέψεις του Μανωλά.

Βεβαίως ενδείξεις και μάλιστα ισχυρές, για την αγωνιστική συνταγή του τεχνικού της ΑΕΚ ήδη υπάρχουν. Δεν πρόκειται να προχωρήσει ο Μανωλάς σε αλλαγή στο σύστημα, όπως έχετε ήδη διαβάσει εδώ και μέρες στο Sport24.

Η μοναδική εκκρεμότητα είναι το δίλημμα στην κορυφή της επίθεσης σχετικά με την επιλογή ή όχι του Ράφικ Τζεμπούρ. Αλλά και ενδεχομένως μια έκπληξη που ο Μανωλάς ψάχνει για να κάνει στον αντίπαλο προπονητή.

Σημαντικό το γεγονός πως το απουσιολόγιο του τεχνικού της ΑΕΚ παραμένει λευκό, ενώ η αυριανή (5/5) προτελευταία προπόνηση πριν τον τελικό, θα είναι και πάλι απογευματινή.

Πριν πάντως από το δίτερμα, ο τεχνικός της ΑΕΚ δούλεψε πολύ στην τακτική. Και στο κομμάτι που αφορά την αμυντική λειτουργία αλλά και το κτίσιμο της επίθεσης από τα μετόπισθεν.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ