ΑΕΚ

Κλειστά τα χαρτιά του Πογέτ ενόψει Παναθηναϊκού

Κλειστά τα χαρτιά του Πογέτ ενόψει Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το δίτερμα που έπαιξαν οι παίκτες της ΑΕΚ, δεν φανέρωσε τις σκέψεις του Γκουστάβο Πογέτ για το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά έδωσε «τροφή» για… υποθέσεις.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έτσι κι αλλιώς δεν είναι από τους προπονητές που φανερώνουν τις σκέψεις τους πριν από παιχνίδια. Ειδικά πριν από ντέρμπι. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι και λίγες ώρες πριν από την σέντρα του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ο Ουρουγουανός δεν είχε αποκαλύψει ούτε στους ποδοσφαιριστές του την ενδεκάδα.

Πολλώ δε μάλλον τώρα, που, ενόψει Παναθηναϊκού, υπάρχουν τα προβλήματα με τις απουσίες. Μάλιστα το ένα εξ αυτών (ο τραυματισμός Σουκουλίνι), προέκυψε μόλις προχθές (22/2).

Η αλήθεια είναι πως το σχήμα που θα επιλέξει ο Πογέτ, είναι γρίφος. Και ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν έδωσε κανένα… στοιχείο για την επίλυση του γρίφου αυτού, στη σημερινή προπόνηση. Στο δίτερμα έπαιξαν εννέα εναντίον εννέα με την «τράπουλα» των επιλογών να είναι ανακατεμένη. Βεβαίως μπορεί να θεωρεί ως ένδειξη σκέψεων του Πογέτ, το γεγονός πως ο Βάργκας, ήταν στην ίδια ομάδα με τον Γιόχανσον και ο Πέκχαρτ με τον Μπαρμπόσα.

Αλλά τίποτα ακόμα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά. Εξάλλου ακόμα και ο Σιμόες, σήμερα έκανε πιο χαλαρό πρόγραμμα, προκειμένου να αποφορτιστεί.

Ατομικό ο Κορδέρο

Είναι δεδομένο πως όσο ακόμα υπάρχουν διαθέσιμες ημέρες μέχρι το ντέρμπι, ο Μιγκέλ Κορδέρο μπορεί να ελπίζει πως μπορεί να προλάβει να μπει έστω και στην αποστολή. Όμως οι πιθανότητες είναι όλες εναντίον του Ισπανού μέσου. Ακόμα και σήμερα στο μεγαλύτερο διάστημα της προπόνησης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Και είναι πολύ δύσκολο μέχρι και την Κυριακή να εξασφαλιστεί πως δεν θα είναι ρίσκο, μια ενδεχόμενη συμμετοχή του Κορδέρο σ’ ένα ντέρμπι.

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ