ΑΕΚ

"Κλείνουν" οι θύρες για τη ρεβάνς ΑΕΚ - Ολυμπιακός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στα 25.000 έφτασαν τα εισιτήρια που ήδη έχουν φύγει για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στις 26 Απριλίου, με τους φιλάθλους της Ένωσης να είναι έτοιμοι να δώσουν δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ.

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο στις 26 Απριλίου και ήδη έχουν αρχίσει να εξαντλούνται τα εισιτήρια σε θύρες του ΟΑΚΑ. Δεν υπάρχει πλέον "μαγικό χαρτάκι" ούτε για δείγμα στις θύρες 1, 3, 7, 11, 15, 17 και 19.

Ενώ απομένουν ελάχιστα κομμάτια για την 9, την 8 και την 10. Ήδη έχουν φύγει 25.000 εισιτήρια, ενώ στην πλατφόρμα της ηλεκτρονικής προπώλησης, έχουν απομείνει μόλις 2.850 θέσεις. Όταν θα εξαντληθούν και αυτές, εισιτήρια θα υπάρχουν μόνο στα εκδοτήρια.

Μάλιστα, τα εκδοτήρια θα μείνουν ανοικτά και την Κυριακή (23/04), προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι είναι εργαζόμενοι και τις καθημερινές δεν μπορούν να καθίσουν στις ουρές. Ενώ υπάρχει ήδη η σκέψη, να ανοίξουν και οι θύρες 2 και 4 από το άνω διάζωμα, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί από την Δευτέρα (24/04).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ