ΑΕΚ

"Κλείνει τις επόμενες ώρες στην Εσπανιόλ ο Ντίντακ"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
Ντίντακ EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με καταλανικά ΜΜΕ η μετακίνηση του αριστερού μπακ της ΑΕΚ, Ντίντακ Βιλά, στην Εσπανιόλ θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες.

"Οργιάζουν" τα δημοσιεύματα στην Ισπανία περί επιστροφής του Ντίντακ Βιλά στην Εσπανιόλ. Σύμφωνα με τη "lacontradeportiva" (ιστοσελίδα που ασχολείται με την επικαιρότητα των "περικίτος"), ο 28χρονος Καταλανός αριστερός μπακ θα κλείσει στην Εσπανιόλ τις επόμενες ώρες.

Ο ατζέντης του Ντίντακ Βιλά ήταν στα γραφεία της ομάδας της Βαρκελώνης την Τετάρτη, άκουσε την πρόταση για τον πελάτη του και υπάρχουν πολύ καλές προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση του deal.

Μπορεί το εν λόγω δημοσίευμα να κάνει λόγο για προχωρημένες επαφές και ολοκλήρωση της μετακίνησης σύντομα, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται το όνομα του αριστερού μπακ της Ένωσης στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Εσπανιόλ στον ισπανικό Τύπο.

Ο Ισπανός μπακ της ΑΕΚ, έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον καταλανικό σύλλογο. Ενώ φέρεται να επιθυμεί, λόγω της συζύγου του, να επιστρέψει στην Ισπανία και στην Βαρκελώνη. Μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης και κυρίως η διαχείριση που θα κάνει η ΑΕΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ