ΑΕΚ

Κλείνει και… τρέχει ο Μοντανιέ

Κλείνει και… τρέχει ο Μοντανιέ

Ο Φιλίπ Μοντανιέ θα κάνει σήμερα (03/06) τις τελικές διαπραγματεύσεις για να υπογράψει στην ΑΕΚ και να ξεκινήσει αμέσως τη δουλειά – Προς Πολωνία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όσοι βρέθηκαν χθες (2/6) στην αίθουσα αφίξεων του Ελ Βενιζέλος και είδαν τον Φιλίπ Μοντανιέ να φτάνει, αν δεν τον ήξεραν φυσιογνωμικά, θα ήταν αδύνατον να μαντέψουν πως πρόκειται για προπονητή που έρχεται για να κλείσει συμφωνία.

Έμοιαζε με έναν αυστηρό τεχνοκράτη, που ήρθε στην Ελλάδα για ένα πολύ σημαντικό επαγγελματικό ταξίδι. Βιαστικός στις κινήσεις του και χωρίς να σκάσει ούτε… μισό χαμόγελο. Προφανώς με το μυαλό ήδη στη δουλειά που ήρθε να κάνει στην Αθήνα. Ήτοι, πρώτα να ολοκληρώσει την συμφωνία με την ΑΕΚ, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα (2/6).

Ο Μοντανιέ πάει στα γραφεία της ΠΑΕ, πιθανότατα και σ’ αυτά του Δημήτρη Μελισσανίδη, για να μπει στο τελικό κομμάτι των συζητήσεων και να οριστικοποιήσει την συμφωνία με την ΑΕΚ. Το νέο συμβόλαιο και την διάρκεια του. Θεωρητικά, αν και πολλές φορές σ’ αυτές τις περιπτώσεις η θεωρία διαφέρει από την πράξη, με βάση την προεργασία που έχει γίνει, μέχρι και το μεσημέρι ο Γάλλος τεχνικός θα έχει ανακοινωθεί επισήμως από την ΑΕΚ. Και από εκεί και πέρα ο Μοντανιέ θα πιάσει αμέσως δουλειά, παρόλο που θα χρειαστεί να φύγει και πάλι για το Παρίσι, πριν επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα. Ο Γάλλος τεχνικός ξέρει πως υπάρχουν πολλά που θα πρέπει να γίνουν ως προς τον σχεδιασμό της νέας ΑΕΚ και ο χρόνος πιέζει. Άλλωστε η ομάδα στα τέλη του μηνός, ξεκινά την καλοκαιρινή της προετοιμασία.

Ξανά κτίσιμο στην Πολωνία

Ένα απ’ αυτά που θα πρέπει να διευθετήσει ο νέος τεχνικός, είναι τα διαδικαστικά της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Όπως όλα δείχνουν, στην ΑΕΚ έχουν καταλήξει και πάλι στην Πολωνία για το βασικό στάδιο, αλλά αυτή την φορά σε διαφορετικό προπονητικό κέντρο. Στην ΑΕΚ έχουν δει και ετοιμάζονται να κλείσουν, ένα προπονητικό κέντρο λίγο έξω από την πόλη Κίελτσε, περίπου 180χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Βαρσοβία. Με πολύ καλό γήπεδο και με πολλές δυνατότητες για φιλικά. Εκείνο που μένει είναι να ορίσει ο νέος προπονητής τις ημερομηνίες που θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Πιθανότατα από τις 3ή 4 του Ιούλη, μέχρι και τις 17 ή 18 καθώς στην συνέχεια θα πρέπει να επιστρέψει η ΑΕΚ στην βάση της, ενόψει του πρώτου ματς για τον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ στις 28 Ιουλίου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ