ΑΕΚ

Κλείνει και τον Ανδρεόπουλο

Κλείνει και τον Ανδρεόπουλο
Ανδρεόπουλος INTIME SPORTS

Η Κέρκυρα δέχτηκε βελτιωμένη πρόταση από την ΑΕΚ για τον νεαρό μέσο και όπως όλα δείχνουν ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος μετακομίζει άμεσα στα Σπάτα για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων περιμένοντας από μέρα σε μέρα να κληθεί από την ΑΕΚ για να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος που αρνήθηκε πρόταση του Ολυμπιακού για την Ένωση, ανυπομονεί να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και μάλιστα, δεν θα δώσει το «παρών» στην πρώτη της Κέρκυρας, δείχνοντας έτσι ότι βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Ένωση.

Οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου πάντως έκαναν βελτιωμένη πρόταση στους ανθρώπους της ομάδας των Φαιάκων και όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα ολοκληρωθεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, σήμερα.

Ο παίκτης βρίσκεται με το ακουστικό στο χέρι, περιμένοντας τηλεφώνημα από την Ένωση για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και στις 6 Ιουλίου να ενσωματωθεί κανονικά στην ομάδα, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Τους ζήτησε και τερματοφύλακα

Πέρα από το «μπαμ» που θέλει να κάνει η ΑΕΚ και όπως όλα δείχνουν θα το κάνει με την απόκτηση του Τζιοβάνι, στις προτεραιότητες των Κιτρινόμαυρων εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα βρίσκεται η ενίσχυση στον άσο.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς δεν μένει στους Βάρας και Μπαρόχα, οι οποίοι παραμένουν πρώτοι στη λίστα, αλλά αναζητά και άλλες λύσεις που δεν αποκλείεται να είναι καλύτερες από τις δύο παραπάνω.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ στη συζήτηση που είχε με τους εκπροσώπους της «ElenkoSports» ζήτησε να μάθει και για περιπτώσεις γκολκίπερ από τη Βραζιλία που είναι διαθέσιμοι.

Άλλωστε, ο Μίλο όταν είχε ταξιδέψει στη χώρα της Σάμπα, είχε τσεκάρει τον τερματοφύλακα της Κορίνθιας, Βάλτερ Λεάντρο Αρτούνε, μέρος των δικαιωμάτων του οποίοι κατέχει η «Elenkosports».

Μπορεί ο Μιλοβάνοβιτς να μην μίλησε μόνο για τη συγκεκριμένη περίπτωση, γεγονός είναι όμως ότι ζήτησε από τους ανθρώπους της εταιρείας να του προτείνουν κάποιες λύσεις και για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ