ΑΕΚ

"Κλείδωσε" η ενδεκάδα της ΑΕΚ με Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την 11η αγωνιστική της Super League, έχει "κλειδώσει" στο μυαλό του Ζοζέ Μοράις με τον Τόμας Πέκχαρτ να είναι στην κορυφή της "κιτρινόμαυρης" επίθεσης.

Ο προσανατολισμός του Ζοσέ Μοράις για το αγωνιστικό πλάνο του ντέρμπι της Κυριακής (15/1) με τον Παναθηναϊκό, είχε ήδη φανεί από χθες (12/1).

Όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε σχήμα σε άσκηση τακτικής, έστω και χωρίς φορ. Και στη σημερινή (13/1) προπόνηση στα Σπάτα, αφενός φάνηκε πως οι αποφάσεις έχουν "κλειδώσει" και αφετέρου πως ο Τόμας Πέκχαρτ θα είναι αυτός που θα πάρει την θέση στη βασική ενδεκάδα.

Ο Μοράις έβαλε τον Τσέχο φορ στην κορυφή της επίθεσης, χωρίς να τον αλλάξει καθόλου. Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας και πάλι ο Πατρίσιο Ροντρίγκες με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ήταν στα δυο άκρα της επίθεσης, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος συμπλήρωνε την τριάδα της μεσαίας γραμμής, μαζί με τον Σιμόες και τον Γιόχανσον, αλλά παίζοντας σ' έναν ρόλο πιο ελεύθερο.

Ουσιαστικά ο Μοράις δούλεψε σήμερα με την ίδια ομάδα "βασικών" σε σχέση με χθες, αλλά πρόσθεσε τον Πέκχαρτ στην κορυφή της επίθεσης. Και αν δεν συμβαίνει κάποιο τρομερό απρόοπτο στην αυριανή (14/1) τελευταία προπόνηση, αυτή θα είναι και η ενδεκάδα του ντέρμπι.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μια ανάσα από Μπράβο η ΑΕΚ
Ο Πέκχαρτ, ο Αλμέιδα και ο φορ που (δεν) έρχεται
Με Ντίντακ και Μεληκιώτη στη Λεωφόρο
Ανανέωσε με την ΑΕΚ ο Γκάλο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ