ΑΕΚ

"Κλειδώνει" από τη μέση και μπροστά

"Κλειδώνει" από τη μέση και μπροστά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην προτελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν τον τελικό, ο Μανωλάς έδειξε να έχει καταλήξει στη γραμμή κρούσης αλλά όχι και στην άμυνα.

Την οριστική απόφαση για τους παίκτες που θα έχει δίπλα του στον πάγκο στον τελικό, ο Στέλιος Μανωλάς θα την πάρει την τελευταία στιγμή. Γι αυτό και πήρε 20 ποδοσφαιριστές και όχι 18 στην αποστολή. Όμως για τους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στο γήπεδο και την αρχική ενδεκάδα, όλα δείχνουν πως ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει κατασταλάξει.

Ο Μανωλάς δούλεψε στην τακτική στην προτελευταία προπόνηση, με το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει στον τελικό. Με τον Τζεμπούρ να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης και τον Αραβίδη με τον Μπαρμπόζα να πηγαίνουν στα δυο άκρα. Μάλιστα ακόμα και στην προπόνηση της Τετάρτης (4/5), παρόλο που οι ομάδες στο δίτερμα ήταν ανακατεμένες, ο Αλγερινός ήταν και πάλι συμπαίκτης με τον «Άραβα». Δείγμα πως ενδεχομένως η παρουσία του Τζεμπούρ στο αρχικό σχήμα του τελικού, πιθανότατα να έχει "κλειδώσει". Όσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η λέξη προ ενός παιχνιδιού όπως ο τελικός του κυπέλλου.

Αν πάντως από τη μέση και μπροστά το τοπίο ξεκαθαρίζει, στην άμυνα παραμένει θολό. Τουλάχιστον ως προς τα στόπερ. Στην τακτική που έκανε ο Μανωλάς στην προτελευταία προπόνηση, δοκίμασε τον Θέσαρ Άρθο ως παρτενέρ του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Είναι όμως άγνωστο αν αυτή θα είναι η οριστική επιλογή του Μανωλά, καθώς ο Ισπανός στόπερ ήταν εκτός αποστολής στους δυο ημιτελικούς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ