ΑΕΚ

Κλειδί η χαμένη ευκαιρία του Μπαρμπόζα για τον Κετσμπάγια

Κλειδί η χαμένη ευκαιρία του Μπαρμπόζα για τον Κετσμπάγια
Κετσπάγια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα γκολ ζήτησε ο Τιμούρ Κετσπάγια από τους παίκτες της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Διαβάστε τι είπε.

Αν έβλεπε κάποιος το βλέμμα και των παικτών της ΑΕΚ και του Τιμούρ Κετσπάγια, αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού με την Σεντ Ετιέν, θα μπορούσε να καταλάβει ακριβώς τι εννοούσαν όταν έλεγαν στις δηλώσεις τους πως « χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία».

Έτσι αισθανόντουσαν όλοι στην ομάδα. Πως είχαν μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσουν στην Ευρώπη, παρά το γεγονός πως είχαν απέναντι τους την Σεντ Ετιέν.

Μάλιστα ακόμα και όταν οι Γάλλοι προηγήθηκαν, ο Κετσπάγια εξακολουθούσε να πιστεύει στην πρόκριση, παρότι η ΑΕΚ χρειαζόταν δυο γκολ. Μάλιστα αυτό είπε και στα αποδυτήρια στους παίκτες του, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

«Θέλω να έχετε υπομονή. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Μπορούμε ακόμα να προκριθούμε. Ακόμα και στο 80’ να βάλουμε ένα γκολ, μπορούμε να κυνηγήσουμε την πρόκριση. Πρέπει με υπομονή να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε».

Για τον Κετσπάγια αυτό το ένα γκολ, θα ήταν το κλειδί. Θεωρούσε πως αν σκόραρε η ΑΕΚ, οποιαδήποτε στιγμή, θα άλλαζε η ροή του παιχνιδιού. Παρότι η ομάδα χρειαζόταν δυο γκολ. Γι αυτό και στην ευκαιρία του Μπαρμπόζα στο 37λεπτό, ο Κετσπάγια «τρελάθηκε».

Γύρισε στους συνεργάτες του και είπε «εδώ ήταν». Εννοώντας πως χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει η μοίρα της ΑΕΚ στο ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ