ΑΕΚ

"Κιτρινόμαυρος" ο Κουτρουμπής, με παρέμβαση Μελισσανίδη!

"Κιτρινόμαυρος" ο Κουτρουμπής, με παρέμβαση Μελισσανίδη!
Κουτρουμπής, Πετρόπουλος INTIME SPORTS

Παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι και ο Γιώργος Κουτρουμπής που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο το βράδυ της Πέμπτης (9/8). Σαλευρής: "Μου ζήτησε ο Μελισσανίδης να δώσω τον παίκτη στην ΑΕΚ"

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr από την Δευτέρα (6/8), ο νεαρός αμυντικός της Καλλιθέας ήταν μια ανάσα από την Ένωση, καθώς οι δύο ομάδες ήταν κοντά σε συμφωνία.

Τελικά όλα πήγαν καλά και πριν από λίγο, ο Κουτρουμπής έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο. Πάντως για να ολοκληρωθεί το ντιλ, ο πρόεδρος της Καλλιθέας, αποκάλυψε πως δέχτηκε πιέσεις από τον Δημήτρη Μελισσανίδη!

Με εντολή Μελισσανίδη, ο Κουτρουμπής στην ΑΕΚ

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κουτρουμπή, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλλιθέας, κ. Σαλευρής, με δηλώσεις του πέταξε την "βόμβα" που θα συζητηθεί

"Εύχομαι καλή τύχη στον Γιώργο Κουτρουμπή στην ΑΕΚ. Παρόλο ότι είχα 3 προτάσεις από ομάδες Α’ Εθνικής, πιο συμφέρουσες, δόθηκε στην ΑΕΚ γιατί μου το ζήτησε ένας μεγάλος παράγοντας της ΑΕΚ, ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης με τον οποίο με συνδέει μακρόχρονη φιλία.

Η ανακοίνωση της Καλλιθέας:

«Η ΠΑΕ Καλλιθέα παραχώρησε σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΚ τον κεντρικό αμυντικό και γηγενή ποδοσφαιριστή της Γιώργο Κουτρουμπή».

Η συγκεκριμένη μεταγραφή με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε αναμένεται να γίνει θέμα τις επόμενες μέρες, καθώς ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, εμφανίστηκε ξανά στην καθημερινότητα της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ