ΑΕΚ

Κίνηση εκτός προγράμματος, εντός πλάνου

Κίνηση εκτός προγράμματος, εντός πλάνου
Βασιλαντωνόπουλος INTIME SPORTS

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος... τρέλανε τους ανθρώπους της ΑΕΚ που έσπευσαν να τον κλείσουν ως μία προσθήκη για το μέλλον.

Είναι αλήθεια πως η περίπτωση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, δεν ταιριάζει στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ. Και δεν ταιριάζει διότι η Ένωση έψαχνε και σ’ άλλα… ράφια αλλά και σ’ άλλες θέσεις.

Όμως από την άλλη μεριά, η περίπτωση του 22χρονου ακραίου έμοιαζε πολύ καλή, για να την αφήσουν στην ΑΕΚ να πάει χαμένη.

Γι αυτό και αποφάσισαν να κάνουνμια κίνηση, που μπορεί να είναι επί της ουσίας εκτός προγράμματος, αλλά μοιάζει με καλή επένδυση. Εξ ου και ξαφνικά στην ΑΕΚ προέκυψε θέμα Βασιλαντωνόπουλου,. Μια περίπτωση που δεν ήταν στο… πρόγραμμα, αλλά ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο… επενδύσεων της Ένωσης.

Το παιχνίδι… κλειδί

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρακολουθούν προσεκτικά την ελληνική αγορά. Από τηνSuperleagueμέχρι και τηνFootballLeague. Και προφανώς η περίπτωση του Βασιλαντωνόπουλου δεν είχε περάσει αδιάφορη. Όμως το παιχνίδι που έφερε τον 23χρονο παίκτη προ των πυλών της ΑΕΚ, ήταν αυτό της προηγούμενης Τετάρτης (3/6) στη Ριζούπολη. Ο Βασιλαντωνόπουλος, ως δεξί μπακ, έκανε πράγματα και θαύματα στο γήπεδο. Κυρίως «τρέλανε» τους πάντες στην ΑΕΚ, που μετά το ματς μιλούσαν συνεχώς γι « αυτόν τον δαίμονα που είχε ο Απόλλωνας στο δεξί άκρο του».

Έλληνας και ταλαντούχος

Βεβαίως μεγάλο ρόλο στην απόφαση της ΑΕΚ να προχωρήσει με τον Βασιλαντωνόπουλο, είναι ο σταθερός προσανατολισμός στις επενδύσεις σε Έλληνες παίκτες. Παρόλο που σχεδόν υποχρεωτικό, ενόψειSuperleague, η ΑΕΚ κινείται μεταγραφικά στην αγορά εκτός συνόρων, παραμένει η λογική της «ελληνικής ομάδας». Σ’ αυτό το πλαίσιο η ΑΕΚ θα προχωρά σε κινήσεις απόκτησης ταλαντούχων Ελλήνων με προοπτικές εξέλιξης, έστω και αν δεν υπάγονται στον αυστηρό μεταγραφικό σχεδιασμό. Όπως η περίπτωση του Βασιλαντωνόπουλου ή και του Ανδρεόπουλου.

Η ενίσχυση των άκρων

Ο Βασιλαντωνόπουλος είναι ένας παίκτης που έχει ξεκινήσει από θέση εξτρέμ, αλλά τους ανθρώπους της ΑΕΚ τους «τρέλανε» ως ακραίο μπακ. Έχει ταχύτητα, έχει καλή τεχνική και έχει και καλή σέντρα. Με λίγα λόγια μπορεί να ενισχύσει τις επιλογές στα άκρα. Εκεί που πάντα χρειάζονται έτσι κι αλλιώς εναλλακτικές λύσεις.

Κλείνει και… έρχεται

Οι εξελίξεις πλέον στην ποδοσφαιρική ζωή του Βασιλαντωνόπουλου «τρέχουν» και μάλιστα με τα ταχύτητα φωτός. Σήμερα έχει την τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση με τον Απόλλωνα. Και κατόπιν θα είναι έτοιμος να αρπάξει την μεγάλη του ευκαιρία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ