ΑΕΚ

Κινδυνεύει με πρόστιμο η ΑΕΚ

Κινδυνεύει με πρόστιμο η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Γκρούτσης κατήγγειλε φραστική επίθεση στο ημίχρονο και το περιστατικό έχει καταγραφεί στο φύλλο αγώνα του ΑΕΚ - Ηρακλής από τον διαιτητή Δημήτρη Δελφάκη. Κινδυνεύει με πρόστιμο η Ένωση.

Με βαρύ πρόστιμο κινδυνεύει η ΑΕΚ για την συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ηρακλή (28/1). Ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Γκρούτσης (Κορίνθου) κατήγγειλε στον διαιτητή Δημήτρη Δελφάκη (Αρκαδίας) ότι στο ημίχρονο δέχθηκε φραστική επίθεση από οπαδούς της ΑΕΚ στην κερκίδα των επισήμων.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί στο φύλλο αγώνα και η "Ένωση" θα κληθεί σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και κινδυνεύει με πρόστιμο για μεμονωμένα επεισόδια από 10.000 - 80.000 ευρώ ενώ για την προσωρινή διακοπή για υβριστικά συνθήματα στο 40ό λεπτό κινδυνεύει με πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Όσον αφορά τον διαιτητή της αναμέτρησης, σύμφωνα με πληροφορίες "ελέγχεται" για την πρώτη κίτρινη κάρτα που έδειξε στον Μπακάκη στο 27ο λεπτό και για ένα πέναλτι που δεν έδειξε στην ΑΕΚ στο 49' σε μαρκάρισμα των Μπαρτολίνι, Σαραμαντά στον Πλατέλλα, φάσεις για τις οποίες ο παρατηρητής διαιτησίας είπε στα αποδυτήρια των διαιτητών ότι θα κάνει χρήση βίντεο προτού συντάξει την έκθεση του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ