ΑΕΚ

Κι ο Μάνταλος στη Θεσσαλονίκη με την ΑΕΚ

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί να μην είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του, αλλά ο Πέτρος Μάνταλος θα πετάξει με την αποστολή της ΑΕΚ για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να στηρίξει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (11/3, 19:30) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή σε ένα ντέρμπι "Δικεφάλων", από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθούν πολλά για τη μάχη του τίτλου.

Ο Πέτρος Μάνταλος ακόμη δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει μετά το σοβαρό τραυματισμό του. Όπως, άλλωστε, δήλωσε αποκλειστικά στο Sport24.gr θα επιστρέψει μόνον όταν είναι απόλυτα σίγουρος ότι έχει αφήσει πίσω αυτή την κακή περίοδο.

Ο αρχηγός της Ένωσης, ωστόσο, ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην πτήση με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Κι αυτό για να ενισχύσει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ