ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Θα είναι δύσκολο το ματς και στην Αθήνα"

Κετσπάγια: "Θα είναι δύσκολο το ματς και στην Αθήνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο ματς με τη Σεντ Ετιέν επισημαίνοντας ότι η ρεβάνς της Αθήνας δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και την τακτική τους προσήλωση εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Τιμούρ Κετσπάγια. Παράλληλα, τόνισε πως δεν θα είναι εύκολη υπόθεση η πρόκριση στην Αθήνα.

Αρχικά, αναφερόμενος στο τελικό 0-0 είπε: "Δεν πιστεύω πως σήμερα έχει τελειώσει η πρόκριση. Μας περιμένει δύσκολο ματς στην Αθήνα. Δεν είναι εύκολο να παίξεις σε αυτήν την έδρα έπειτα από τόσο καιρό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Δεν μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα το αποτέλεσμα. Θα είναι στην έδρα μας η ρεβάνς, αλλά κι εκεί θα είναι δύσκολο".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα στοιχεία που του άρεσαν από την ομάδα του τονίζοντας: "Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι ήμασταν πολύ οργανωμένοι τακτικά και σοβαροί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες. Αυτό που μετράει είναι ότι δεν θα είναι εύκολο το έργο μας στην Αθήνα. Ελπίζω ότι θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και με τη βοήθεια του μπορούμε να πετύχουμε αυτό που πολλά χρόνια περιμένει η ΑΕΚ".

Για τα στοιχεία που περιμένει να έχε η ρεβάνς και τις πιθανότητες που δίνει σε κάθε ομάδα δήλωσε: "Δεν πιστεύω ότι κάποια ομάδα μπορεί να πει ότι είναι φαβορί για τη ρεβάνς. Αυτός που θα έχει υπομονή θα έχει περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσει το παιχνίδι. Πιστεύω ότι ίσως δικαιούμαστε να λέμε ότι είμαστε λίγο πιο κοντά επειδή παίζουμε στο γήπεδο μας και μπροστά στον κόσμο μας".

Το ότι παίζουμε στην έδρα μας δεν σημαίνει ότι θα βγούμε μπροστά. Η Σεντ Ετιέν έδειξε και σήμερα ότι είναι καλή ομάδα και έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που θέλω είναι να παίξουμε και στο δεύτερο παιχνίδι οργανωμένα. Ξέρουμε τι θέλουμε και θα περιμένουμε την ευκαιρία να βάλουμε το γκολ. Θα ήταν λανθασμένο να πω ότι θα μπούμε μέσα στη ρεβάνς από το πρώτο λεπτό για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Η Σεντ Ετιέν είναι καλή ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι προέρχεται από το γαλλικό πρωτάθλημα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ