ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Συγκεντρωμένοι και μαχητές"

Κετσπάγια: "Συγκεντρωμένοι και μαχητές"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τα στοιχεία που θέλει να βγαζουν στο γήπεδο, μίλησε ο Τιμούρ Κετσπάγια στους παίκτες της ΑΕΚ, πριν από το δείπνο της ομάδας την Παρασκευή.

Η επόμενη μέρα του φιλικού της ΑΕΚ με την Μπάνικ Οστράβα, δηλαδή η Πέμπτη (7/7) ήταν αποκλειστικά αφιερωμένη στην ξεκούραση των ποδοσφαιριστών. Ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε δώσει ρεπό και το τήρησε απόλυτα.

Γι αυτό και η χθεσινή (8/7) μέρα, ήταν αφιερωμένη στην ανάλυση όσων έγιναν στο φιλικό και κυρίως των λαθών και των αδυναμιών. Αυτά δούλεψε ο Κετσπάγια στο γήπεδο στην προπόνηση. Αυτή είπε και στους ποδοσφαιριστές, στην ομιλία που είχε προγραμματίσει πριν από το δείπνο.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ επεσήμανε λάθη αγωνιστικής νοοτροπίας και έδωσε στους παίκτες του να καταλάβουν, τι περιμένει απ' αυτούς και πως τους θέλει μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα και πάλι έφερε παράδειγμα τις ομάδες του Euro.

"Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα που είχαμε στο φιλικό. Ήταν και το πρώτο ματς. Έμεινε περισσότερο ικανοποιημένος από την ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου.

Έδειξε πως το ήθελε περισσότερο το ματς και είχε περισσότερους μαχητές. Αυτό θέλω μέσα στο γήπεδο. Να δείχνουμε όλοι πως θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι.

Να βγάζουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Να υπάρχει οργάνωση και να μην κάνει ο καθένας ότι θέλει στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο πλέον έχει αλλάξει και το είδατε και στο Euro.

Οι ομάδες είναι οργανωμένες, συγκεντρωμένες στους ρόλους τους και ξεκινούν από το μηδέν στην άμυνα και μετά σκοράρουν" ήταν τα λόγια του Κετσπάγια στους παίκτες.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ