ΑΕΚ

Κετσπάγια στους παίκτες της ΑΕΚ: "Μπορούμε και καλύτερα"

Κετσπάγια στους παίκτες της ΑΕΚ: "Μπορούμε και καλύτερα"
Κετσπάγια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρά το 4-1 σε βάρος της Ξάνθης, ο προπονητής της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, τόνισε στους ποδοσφαιριστές του πως υπάρχουν πράγματα στα οποία απαιτείται να υπάρξει βελτίωση.

Είναι δεδομένο πως μια νίκη με 4-1 σε πρεμιέρα πρωταθλήματος και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα καλά οργανωμένη όπως η Ξάνθη, καταρχήν θα έφερνε μόνο χαμόγελα στον Τιμούρ Κετσπάγια. Όμως ο τεχνικός της ΑΕΚ ξέρει πως η ομάδα του έχει περιθώρια βελτίωσης. Και αυτό ζήτησε από τους παίκτες του, στην ομιλία πριν από τη σημερινή (13/9) προπόνηση.

"Κάναμε μια σχετικά εύκολη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή και πολύ οργανωμένη. Και να ξέρετε πως η Ξάνθη είναι μια ομάδα που δεν πρόκειται να κερδίσει τόσο εύκολα, κανένας αντίπαλος. Προηγηθήκαμε με 2-0 νωρίς στο ματς αλλά από δική μας χαλάρωση, μπήκε ξανά η Ξάνθη στο παιχνίδι. Αυτό δεν θα πρέπει να ξανασυμβεί.

Δεν θα πρέπει μόνοι μας να βάζουμε τον αντίπαλο στο παιχνίδι. Ήμασταν καλοί στο ματς σε γενικές γραμμές. Αλλά μέσα από σκληρή δουλειά, έχουμε πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε μέσα από τις προπονήσεις και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι" ήταν τα λόγια του Κετσπάγια, ο οποίος άλλαξε και την ώρα έναρξης των προπονήσεων.

Από αύριο (14/9), οι προπονήσεις γίνονται πλέον πρωινές (10.30). Κάτι που ήταν και επιθυμία των ποδοσφαιριστών, που αισθάνονται καλύτερα το σώμα τους, όταν δουλεύουν το πρωί. Ωστόσο ο Κετσπάγια μέχρι τώρα κρατούσε απόγευμα τις προπονήσεις, λόγω της ζέστης.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ