ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Πρώτος στόχος οι όμιλοι του Europa League"

Κετσπάγια: "Πρώτος στόχος οι όμιλοι του Europa League"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γεωργιανός τεχνικός της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, έθεσε την είσοδο στους ομίλους του Europa League ως πρωταρχικό στόχο της Ένωσης κατά την πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Αφού αξιολόγησε την περυσινή σεζόν της ΑΕΚ ως επιτυχημένη κι εξέφρασε την ικανοποίησή του για γεγονός ότι διατηρήθηκε ο κορμός, ο Γεωργιανός νέος τεχνικός της Ένωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, έθεσε ως πρωταρχικό στόχο την είσοδο στους ομίλους του Europa League της νέας περιόδου.

"Είχα την τύχη να αγωνιστώ στην ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής. Δεν είναι άγνωστο το περιβάλλον. Αυτό που θέλω, είναι στο τέλος της χρονιάς να έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Τώρα, πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να ετοιμάσουμε την ομάδα. Οι υποχρεώσεις μας ξεκινούν πολύ γρήγορα και δυστυχώς, δεν έχουμε πολύ χρόνο.

Πρώτος στόχος είναι η Ευρώπη. Η ΑΕΚ έχει λείψει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στους ομίλους του Europa League. Έχουμε κάποιους στόχους και πρέπει να είμαστε σίγουροι για αυτούς. Το θετικό είναι ότι κρατήσαμε τον κορμό της περσινής ομάδας, που κατέκτησε το Κύπελλο και θεωρώ πως ήταν μια επιτυχημένη σεζόν.

Φέτος, θέλω να κάνουμε κάτι καλύτερο. Να δείξουμε στον κόσμο αυτά που περιμένει να δει. Όσο πιο γρήγορα έρθουν οι παίκτες που θέλουμε, τόσο το καλύτερο", υποστήριξε ο Τιμούρ Κετσπάγια στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης των "κιτρινόμαυρων".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ