ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Πρέπει μόνο να κοιτάμε μπροστά"

Κετσπάγια: "Πρέπει μόνο να κοιτάμε μπροστά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε μετά το φιλικό για την Καλλιθέα για όσα έγιναν στην ΑΕΚ την εβδομάδα που πέρασε, αλλά και για τη συνέχεια της σεζόν.

Το φιλικό με την Καλλιθέα ήταν το πρώτο ματς μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και κυρίως μετά από την μίνι κρίση… πάγκου, που ακολούθησε στην ΑΕΚ. Ήταν και η πρώτη φορά που ο Τιμούρ Κετσπάγια κλήθηκε να τοποθετηθεί δημοσίως. Ο Γεωργιανός τεχνικός απέφυγε να μπει σε πολλές λεπτομέρειες για όσα έγιναν και στο Καραϊσκάκη αλλά και τις επόμενες μέρες. Και προσπάθησε κυρίως να εστιάσει στην επόμενη μέρα.

"Πάντα πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Δεν ήταν εύκολη η εβδομάδα που πέρασε. Υπάρχει η απογοήτευση για όσα έγιναν. Δεν γίνεται να μένουμε εκεί όμως. Πρέπει να δουλέψουμε, για να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι", ανέφερε αρχικά ο Κετσπάγια.

Αν από τις συναντήσεις που έγιναν με την διοίκηση, αισθάνεται ότι έχει την εμπιστοσύνη: "Συναντήσεις γίνονται κάθε μέρα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να κάνουμε την δουλειά μας. Να βελτιωθούμε και να μπορέσουμε στο επόμενο ματς να βγάλουμε την αντίδραση που οφείλει να βγάλει μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ.

Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε και να βγάλουμε την αντίδραση. Πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση, έχουμε 10 μέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Για να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι, σε σχέση με όπως ήμασταν τώρα".

Αν έχει επηρεαστεί η ομάδα από όσα έγιναν: "Η αλήθεια είναι ότι η καταστροφολογία δεν βοηθά την ομάδα. Δεν είναι ότι χάσαμε μόνο 3 βαθμούς. Χάσαμε και με κατεβασμένα χέρια. Αυτό μας πείραξε περισσότερο. Σε ένα εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά. Η κακή εικόνα μας πείραξε".

Πώς θα αλλάξει το κλίμα και η ψυχολογία: "Μια χαρά είναι το κλίμα στα αποδυτήρια. Δεν υπάρχει νομίζω ψυχολογικό πρόβλημα των ποδοσφαιριστών".

Αν θεωρεί άδικη κριτική που του έγινε: "Το καλό είναι ότι δεν βλέπω τηλεόραση, δεν ακούω ραδιόφωνο δεν διαβάζω εφημερίδες. Ξέρω όμως τι συμβαίνει. Εδώ σε ένα μας είσαι Θεός και στο άλλο είσαι ο χειρότερος. Το ήξερα όταν ανέλαβα. Ξέρω που βρίσκομαι. Προσπαθώ να κάνω την δουλειά όσο γίνεται καλύτερα. Κάποιες φορές όμως υπάρχουν και όρια".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ