ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Πιστεύω σε μένα και στην ομάδα"

Κετσπάγια: "Πιστεύω σε μένα και στην ομάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για ενίσχυση της εμπιστοσύνης στην δουλειά του αλλά και στην ομάδα του, μίλησε μετά το τέλος του ματς στη Λάρισα ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια.

Δεν είναι δα και κανένα μεγάλο μυστικό, πως ο Τιμούρ Κετσπάγια έπαιζε στη Λάρισα, το μέλλον του στον πάγκο της ΑΕΚ. Άλλωστε ο ίδιος ο Γεωργιανός τεχνικός είχε μιλήσει για ματς επιβίωσης. Τελικά η ΑΕΚ κέρδισε, ο Κετσπάγια… επιβίωσε, όπως ο ίδιος είπε και περιμένει το επόμενο παιχνίδι για να προσπαθήσει και πάλι να… επιβιώσει. Πάντως ξεκαθάρισε πως πιστεύει και στην ομάδα και στην δουλειά που κάνει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κετσπάγια μετά το ματς στην Λάρισα:

"Δεν έχει καμία σχέση αυτό. Τι να συζητάμε τώρα; Εγώ κέρδισα ένα παιχνίδι σήμερα και περιμένω να επιβιώσω άλλη μια εβδομάδα. Έτσι θα συνεχίζεται αυτό. Μια μέρα κάποιον τον κάνετε θεό και μια μέρα τον θάβετε δέκα μέτρα κάτω από την γη. Πιστεύω στον εαυτό μου, πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στην δουλειά μου. Χάσαμε ένα ντέρμπι που δεν θέλαμε να χάσουμε. Αλλά έγινε. Σ’ ένα ντέρμπι υπάρχουν τρια αποτελέσματα. Αλλα ένα ντέρμπι δεν σου δίνει το πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Αλλά αυτά τα παιχνίδια, σαν αυτό δίνουν το πρωτάθλημα, αν πάρουμε το πρωτάθλημα".

Για την αποβολή του Λάζαρου: "Κερδίσαμε το παιχνίδι και αντί να μπούμε μέσα να πανηγυρίσουμε, κάναμε κάποια πράγματα που δεν έπρεπε. Δεν είδα τι έγινε. Δεν έχει σημασία αν προκλήθηκε ή όχι. Δεν είχε καμία δουλειά όμως ο παίκτης να μπει στο γήπεδο και να πάει στον διαιτητή ή σε αντίπαλο. Έπρεπε να μπει στα αποδυτήρια και να πανηγυρίσει που κερδίσαμε.Δυστυχώς χάσαμε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή".

Για το παιχνίδι: "Παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Παίκτες που έπαιξαν από την αρχή πρώτη φορά στην ενδεκάδα. Ο Μάνταλος και ο Μπακασέτας που έπαιξαν για πρώτη φορά πίσω από τον επιθετικό και ο Αραβίδης ήταν σε πολύ καλή μέρα και ο Πλατέλλας που έβαλε δυο γκολ.Γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί σε μια δύσκολη έδρα κερδίσαμε.Μείναμε και με δέκα παίκτες και δυσκολευτήκαμε"

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ