ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Περισσότερα από πέρυσι"

Κετσπάγια: "Περισσότερα από πέρυσι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρώτη ομιλία του Κετσπάγια στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, πριν από την πρεμιέρα των προπονήσεων. Ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται και "τελειώνει" ο Κορδέρο.

Η πρώτη γνωριμία του Τιμούρ Κετσπάγια με τους ποδοσφαιριστές του, έγινε πριν όλοι μαζί βγουν στο γήπεδο των Σπάτων για να κάνουν πρεμιέρα στις προπονήσεις.

Και ο Γεωργιανός τεχνικός φυσικά, έδωσε το στίγμα του μέσα στα αποδυτήρια. Για περίπου δέκα λεπτά μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και κυρίως οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας

"Να ξέρετε πως έχουμε μια δυνατή ομάδα και με τις προσθήκες που θα γίνουν, θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Πέρυσι κάνατε μια πολύ καλή σεζόν. Αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Τώρα έχουμε μπροστά μας το μέλλον και θέλουμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά, γιατί υπάρχει και η Ευρώπη, από την οποία τόσα χρόνια η ΑΕΚ έλειπε. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, για να πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο, που είναι η είσοδος στους ομίλους τους Γιουρόπα Λιγκ.

Θέλω να δουλεύουμε καλά και δυνατά στις προπονήσεις αλλά πρέπει να προσέχετε και την ζωή σας. Όσο σημαντικό είναι να δουλεύετε καλά, άλλα τόσο σημαντικό είναι να ξεκουράζεστε και να προσέχετε την ζωή σας", ήταν τα λόγια του Κετσπάγια.

Μπάγεβιτς: "Να τον στηρίξετε"

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είχε καλωσορίσει τον Τιμούρ Κετσπάγια στην ΑΕΚ, όταν έπεσαν οι υπογραφές πριν από τρεις εβδομάδες.

Και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, ήταν αυτός που σήμερα (25/6) παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, τον νέο τους προπονητή.

"Ο νέος σας προπονητής θα είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια. Είναι ένας άνθρωπος που έχει γράψει την ιστορία του με την ΑΕΚ, την έχει βοηθήσει πολύ και τώρα είναι και πάλι εδώ. Θέλω να τον στηρίξετε και να τον βοηθήσετε. Να έχετε μια καλή σεζόν", ήταν τα λόγια του Μπάγεβιτς

"Τελειώνει" και ο Κορδέρο

Στο μεταξύ, μετά τον Άρη Σοϊλέδη και τον Αμπλαγιέ Φαγιέ, ο χρόνος μετρά αντίστροφα και για τον Μιγκέλ Κορδέρο, που ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται από τον Κετσπάγια.

Ο Ισπανός μέσος προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο (25/6) και το ίδιο θα γίνει και μέχρι να αναχωρήσει η αποστολή της ΑΕΚ για την Πολωνία.

Και παράλληλα ο Κορδέρο, που έχει συμβόλαιο με την Ένωση, θα ψάχνει για ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ