ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Παίξαμε πολλά ματς σε λίγες μέρες"

Κετσπάγια: "Παίξαμε πολλά ματς σε λίγες μέρες"
Κετσπάγια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως η ΑΕΚ είναι κουρασμένη από τα συνεχόμενα φιλικά, ενώ τόνισε πως ο Χριστοδουλόπουλος θα δώσει πολλά.

"Μπορεί να είναι για καλό αυτό που έγινε τώρα. Καλύτερα να γίνει τώρα που είναι φιλικό, παρά σε επίσημο ματς. Δεν είναι ποτέ εύκολο, όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος και σοβαρός. Δεν μπορείς να κερδίσεις καμία ομάδα έτσι. Έχουμε δώσει τρία φιλικά σε μία εβδομάδα", είπε αρχικά ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά την ήττα με 3-1 από τον Απόλλωνα και συνέχισε:

"Τώρα δώσαμε δύο μέρες ξεκούραση. Μετά θα γυρίσουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι. Και ελπίζουμε θα είμαστε ξανά ξεκούραστοι και φρέσκοι".

Για το αν υπάρχει πρόβλημα στην άμυνα ή στην επίθεση: "Ήταν όλα μαζί, δεν μας πήγε τίποτα σήμερα. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η έλλειψη σοβαρότητας. Είχαμε πει ότι θα έχουμε δύο ημέρες ρεπό. Και μας βγήκε και τρίτη ημέρα ρεπό..."

Αν κουράστηκαν οι παίκτες από την αναβολή του πρωταθλήματος: "Έχουμε παίξει 10 φιλικά, δεν είναι εύκολο. Προσπαθούμε να παίξουμε και να δουλέψουμε".

Για το 3-5-2 που δοκίμασε στο τέλος: "Χάναμε το ματς και δοκιμάσαμε κάτι για να παίξουμε καλύτερα".

Για τη μεταγραφή στόπερ, τόνισε: "Δεν θέλω να τα παρουσιάζουμε μαύρα επειδή έγινε αυτό. Και να το συνδυάζουμε αν γίνει μεταγραφή ή όχι και ότι τα κάνουμε όλα από την αρχή".

Για την μεταγραφή Χριστοδουλόπουλου: "Εχει εμπειρίες, έχει παίξει στην Ελλάδα και στην Ιταλία, στην Εθνική. Έχει να δώσει πολλά. Θα μας βοηθήσει πολύ στην επίθεση. Ελπίζουμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα έχουμε και άλλα νέα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ