ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Όχι τα ίδια λάθη"

Κετσπάγια: "Όχι τα ίδια λάθη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κετσπάγια δούλεψε με τους παίκτες πάνω στις αδυναμίες που εντόπισε στο φιλικό με την Μπάνικ. Που εστίασε ο Γεωργιανός τεχνικός.

Η ΑΕΚ το Σάββατο (9/7) μπαίνει ξανά στο γήπεδο εδώ στην Πολωνία για το δεύτερο φιλικό με αντίπαλο την Κορόνα. Και το πρώτο που θα επιδιώξει σ' αυτό το παιχνίδι ο Τιμούρ Κετσπάγια, είναι να μην επαναλάβουν οι παίκτες του τα ίδια λάθη, με το πρώτο φιλικό απέναντι στην Μπάνικ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: Κώστας Τσίλης

Άλλωστε ο τεχνικός της ΑΕΚ επεσήμανε πολλά. Λάθη και αδυναμίες. Και κάποια εξ αυτών, ο Κετσπάγια τα δούλεψε στην σημερινή (8/7) προπόνηση και στην άσκηση τακτικής. Πρώτα απ' όλα ο Κετσπάγια έδωσε βάρος στο απλό παιχνίδι και στον περιορισμό των εύκολων λαθών.

"Να προσέχουμε να παίζουμε απλά. Δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι που δεν έχει κάνει κανένας. Δεν είναι δυνατόν να χάνουμε την μπάλα εύκολα.

Παίζουμε μ' έναν παίκτη παραπάνω και δεν έχουμε βάλει γκολ. Δεν είναι μόνο να τρέχουμε. Πρέπει να βάζουμε και γκολ. Και πρέπει να κάνουν και κινήσεις οι επιθετικοί.

Είναι σημαντικό, ειδικά όταν παίζουμε με παίκτη παραπάνω, να παίζουμε όσο πιο απλά. Δεν χρειάζεται να κάνουμε το παραπάνω, όταν υπάρχει παίκτης παραπάνω.

Να δίνουμε γρήγορα την μπάλα. Να τρέχει η μπάλα γρήγορα. Και όταν χάνουμε την μπάλα, να μαρκάρουμε", ήταν τα λόγια του Κετσπάγια,

Επίσης ο τεχνικός της ΑΕΚ, είχε σημειώσει στο μπλοκάκι του, τις πολλές χαμένες μονομαχίες στο φιλικό με την Μπάνικ και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Και ζήτησε από τους παίκτες του να μπαίνουν πιο δυνατά στις μάχες.

"Χωρίς μονομαχίες δεν κερδίζεται παιχνίδι. Δεν αρκεί να μάθουμε να παίζουμε με την μπάλα. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε και χωρίς αυτή.

Στο πρώτο ημίχρονο στο φιλικό χάσαμε πολλές μονομαχίες. Αν δεν κερδίζουμε μονομαχίες, δεν γίνεται να κερδίσουμε" .

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ