ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Να τα δώσουμε όλα"

Κετσπάγια: "Να τα δώσουμε όλα"
Κετσπάγια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και για την επικείμενη πρεμιέρα του πρωταθλήματος και για το φιλικό με την Ανόρθωση

Όταν ο Τιμούρ Κετσπάγια έμπαινε στο γήπεδο των Σπάτων για τη σημερινή (5/9) προπόνηση, είχε ισχυρές ενδείξεις πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα αλλά όχι τις επίσημες ανακοίνωσης.

Ωστόσο ο τεχνικός της ΑΕΚ έστειλε μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του, ενόψει της επικείμενης έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ενώ έκανε αναφορά και στο φιλικό με την Ανόρθωση και όσα η ομάδα πρέπει να διορθώσει.

"Με την Ανόρθωση ήταν σημαντικό ότι παίξαμε ένα δυνατό ματς και μάλιστα μπροστά σε κόσμο. Είχαμε καιρό να παίξουμε μπροστα σε κόσμο και αυτό μας είχε επηρεάσει. Στο πρώτο δεν ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλή επιθετική παρουσία.

Πρέπει να δουλέψουμε τώρα για να μπορέσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο περισσότερες επιθετικές αρετές. Ελπίζουμε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όπως φαίνεται θα παίξουμε. Γι αυτό και εκείνο που θέλω από εσάς, είναι να τα δίνετε όλα στην δουλειά που θα κάνουμε, για να είμαστε πανέτοιμοι στο πρώτο ματς" τόνισε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Κετσπάγια.

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ